Zeppelin logo

Praktisk Info

Her kan du finde svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have i forbindelse med din skoles besøg på Teatret Zeppelin. Ring endelig til os, hvis du ikke finder det, du søger.

UNDERVISNINGSMATERIALE
Professionelt udarbejdet undervisningsmateriale til Zeppelins egenproduktioner kan downloades gratis.

BILLETPRISER
Skoleklasser får billetter til 40 kr. pr. elev, og den samme pris gælder for lærerne. Vi anbefaler, at I ringer til os på 33220478 og bestiller billetter.

FORBERED DINE ELEVER
Det kan være en stor og måske overvældende oplevelse at være i teatret. Derfor er det vigtigt at forberede eleverne godt, inden besøget. Læs hvordan her.

VED FORSINKELSE
Det er vigtigt, at teatret bliver informeret, hvis jeres klasse bliver forsinket eller forhindret, så vi ikke opholder andre klasser unødigt. Det er ligeledes vigtigt, at vi kan kontakte jer på dagen, og I bedes derfor have en tændt telefon med jer og sørge for, at det er nummeret på den telefon, som I opgiver ved bestilling.

FREMVISNING AF BILLET
I skal medbringe jeres betalte faktura som billet. Dvs. Faktura + fx. PC bank-overførsel eller anden betalingskvittering. Vi fremsender ikke billetter til større grupper og skoleklasser.

ANKOMST
På hverdage åbner teatret ½ time før forestillingens start. Når I ankommer, bliver i mødt af vores erfarne personale, der giver en grundig briefing på, hvordan vi lukker folk ind i salen. Vi bestræber os på, at sætte klasserne samlet og de mindste sidder forrest, så at alle kan se. Derfor bliver klasserne vist ind i salen enkeltvist.

MAD OG DRIKKE PÅ TEATRET
Hvis I gerne vil spise jeres medbragte mad på teatret, skal dette aftales med teatret inden. Vi har nemlig ikke altid har mulighed for at efterkomme dette ønske. Oftest er det muligt at spise på teatret efter forestillinger, der spiller kl. 10.00 og kl. 12.15, men der kan være undtagelser, så tal med os inden jeres besøg.

På hverdage tilbyder vi lærerne en gratis kop økologisk kaffe eller te i vores kafé. Kaféen vil dog ellers være lukket for salg.

Det er ikke tilladt at have mad, drikke og snacks med i salen.

ZEPZONE – DRAMAUNDERVISNING
Vi har mange års erfaring med dramaundervisning og tilbyder flere former for teaterrelaterede aktiviteter som workshops, dramaforløb, projektudvikling og meget andet – hos os eller hos jer, og i åbenhed over for jeres temaer og idéer. Dette kalder vi under ét ZepZone. Klik her for at læse mere om ZepZone.

Vi glæder os meget til at tage imod jer!