Zeppelin logo

Mindre end støv

Unik podwalk på Vesterbro og Frederiksberg. Lyt til børns egne fortællinger om livet under coronakrisen igennem en koreograferert lydvandring.

 

Gratis, men kræver tilmelding – klik på ‘KØB BILLET‘ herunder for at reservere plads.
NB! Husk at læse ‘praktisk info’ forneden, så du er beredt til oplevelsen.

”Den er så lille, at man ikke kan se den. Mindre end støv. Men den er farlig. Især for bedsteforældre. Det er derfor. Det er dem vi passer på.”

”Vi skal holde os væk, holde afstand og tage mundbind på. Det er en smitte-én og den kommer fra en flagermus eller en mand. Hvis man har den indeni sig så skal man testes med en pind i munden.
Hvis man er negativ er man ok. Hvis man er positiv så kan man dø. Jeg er bange for, at en fra min klasse får det og dør. Jeg glæder mig til vi kan lege med dem vi har lyst til.”

”Jeg tror den gør lige hvad den vil. Den tænker ikke så meget på andre. Den smitter bare når den har lyst. Eller gemmer sig. Også på dørhåndtag. Man skal ikke røre ved noget.”

”Det kan godt være den aldrig går væk. Det ved jeg ikke. Det er ikke så rart at tænke på.”

 

Mindre end støv er fortællingen om de yngste borgeres liv under coronakrisen, fortalt af børnenes selv i en koreograferet lydvandring gennem byrummet på Vesterbro og Frederiksberg.

Under coronakrisen har NextDoor Project inviteret børn og unge (6-15 år) til at indsende audiooptagelser, hvor de fortæller om livet under pandemien.
Nu samles fortællingerne i en koreograferet lydvandring for børn og deres voksne, som opføres i byrummet på Vesterbro/Frederiksberg.
Under vandringen gennem byen mødes publikum af oplyste vinduer, hvor børnenes fortællinger er iscenesat som bevægelige skulpturer og videoprojektioner mod nedrullede gardiner.

I samarbejde med Børns Vilkår udarbejdes et samtale-materiale til børn og deres voksne, hvor de med afsæt i oplevelsen kan tale om egne oplevelser af og tanker om coronatiden.

Mindre end støv skabes i samarbejde mellem billedkunstner & skulptør George Koutsouris, komponist og musiker Alexandra Hallén, koreograf og iscenesætter Ingrid Tranum Velásquez og børn mellem 6-15 år.

PRAKTISK INFO

Mødested: Lydvandringen både starter og slutter foran Teatret Zeppelin i Valdemarsgade 15, 1665 København V.
Husk: Medbring egen mobiltelefon samt egne høretelefoner. Lad din telefon op inden start.
Påklædning: Medbring passende tøj til vejret, da alt foregår udendørs. Regner det, så husk paraply eller hætte til at dække dine høretelefoner.
Velkomst: På startstedet/mødestedet bliver du mødt af en guide, som hjælper jer med hvordan I afvikler lyden på telefonen og som sætter jer i gang på turen.
Varighed: Fra start til slut varer det 1 time. Der er ikke indlagt pauser.
Aldersgrænse: For alle fra minimum 6 år.
Materiale: Der udleveres samtalemateriale udviklet i samarbejde med Børns Vilkår efter forestillingen.

OBS: Billetter er gratis, men skal reserveres på teaterbilletter.dk, da der er begrænsede pladser.

TIDER

FREDAG 21. MAJ 2021 21:00
LØRDAG 22. MAJ 2021 21:00
SØNDAG 23. MAJ 2021 21:00
FREDAG 28. MAJ 2021 21:00
LØRDAG 29. MAJ 2021 21:00

MEDVIRKENDE/HOLDET BAG

Komponist: Alexandra Hallén
Koreograf og iscenesætter: Ingrid Tranum Velásquez
Skulptør: George Koutsouris
Fortællerstemmer: Børn og unge mellem 6-15 år.
Performere i videoprojektioner: Børn mellem 6-15 år, samt dansere fra NextDoor Project.
Inspirationstegnere til skulptør: Børn mellem 6-15 år.

__

Dette projekt er realiseret med økonomisk støtte fra:
Vesterbro Lokaludvalg
Frederiksberg Kommune
Augustinus Fonden
BUPL

Gør oprør, sagde hun, gør oprør

English description below

Alice Birchs Gør oprør, sagde hun, gør oprør igen er et ekspressivt drama om oprørets nødvendighed, opbyggelighed og destruktion og om behovet for at rasere det hele for at give plads til noget nyt. Gennem en intens række tableau-artede scener gennemlyses de kønsbetingede normer, der dikterer vores måder at udtrykke os på, og hvordan vi eksisterer i samfundet. Morsomt, rasende og kompromisløst åbner Birch op for den bundløse sorg, der ligger i at blive begrænset.
En moderne klassiker af en af Europas mest lovende unge dramatiker.

I forestillingen Gør oprør sagde hun, gør oprør igen raser dramatikeren Alice Birch i en række farverige vignetter over de kønsbetingede normer der dikterer menneskets eksistens og udtryksmåder. Mennesket har et fundamentalt behov for at tænke, bevæge sig, lege og overleve, men disse normer efterlader os med en klaustrofobisk fornemmelse af, hvor lidt plads der er tilbage til at udforske disse behov.

Sprog og skuespil er rasende underholdende, men åbner også op for en bundløs sorg ud fra, hvad der sker med kroppen og sindet, når du bliver tvunget til at være konstant på vagt for at overleve der, hvor dine grænser og hensigter bliver ignoreret og ikke bliver respekteret. Det handler om prisen af at befinde dig i et oprør, du ikke kan undgå, og om oprørets opbyggelighed og destruktion. Og – måske –  handler det om behovet for at rasere det hele, for så at give plads til noget nyt.

Alice Birchs (UK) prisvindende stykke Gør oprør sagde hun, gør oprør igen (2014) blev skrevet på kun tre dage af den da 27-årige dramatiker og er et moderne og vittigt raseri over kvindens begrænsede spillerum i samfundet. En nødvendig moderne klassiker og med Birchs skarpe evne til at eksperimentere med form og sprog, har dette stykke sat hende på kortet som en af vor tids fremmeste dramatiker.

Efter den store bølge af #MeToo, der startede i 2017 – og kulminerede i Danmark i 2020 – må denne tekst siges være end mere aktuel.

HOLDET BAG

SKUESPILLERE
Sofie Skov Nielsen
Henriette Knudsen
Helene Stauersbøl Eldov
Thomas Lykke
Anton Hjort Nielsen
Ebba Malena Debess Thomsen
Nadia Rantzau Hunderup

INSTRUKTØR
Petra Adlerberth-Wik

TEKNIKER
Peter Edward Rasmussen

 

SPILLETIDSPUNKTER

Onsdag d. 2/6 2021 – 19.30
Torsdag d. 3/6 2021 – 19.30
Fredag d. 4/6 2021 – 13.00
Fredag d. 4/6 2021 – 19:30
Lørdag d. 5/6 2021 – 19.30

 

Gæstespil af Skuespillerskolen Ophelia
www.ophelias.dk

Billetter bliver sat til salg af CPH Stage i samarbejde med Teaterbilletter.dk
Billetsalget åbner til foråret.

 

 

 

 

ENGLISH DESCRIPTION:

Alice Birch’s (UK) prize-winning play Revolt (2014) was written in 3 days by the then 27 year old playwright and is a modern and witty observation of the limited privileges women have in today’s society.
A necessary modern classic – and Birch’s astute capabilities to play around with form and language have put her on the map as one of today’s most prominent playwrights.
With the #MeToo movement that started in 2017 – and peaked in Denmark in 2020 – this play is of the utmost relevance.

In a series of vignettes the playwright rages over the gender-defined norms that possess the power to dictate our existence and expressions. The human race has a fundamental need to think, move, play and sustain itself but these societal norms leave us with a claustrophobic sensation that there is a very tiny, limited space set aside for us to live out and explore these fundamental needs.

The play’s dicourse is highly entertaining, but also allows the spectator to gaze into a human sorrow that is initiated by one being forced to constantly be in survival mode, as one’s personal boundaries and intentions are continuously disregarded and ignored in today’s society.
The play is about the price you pay when you are stuck in an unavoidable revolt and about this revolt’s construction and destruction and – perhaps – it is about the need for destruction of the current societal facilites, in order for eveything to be built anew.

Tøjbyttedag

Kom til tøjbyttedag på dit lokale teater, og ta’ familien med!

Sted: Teatret Zeppelin, Vesterbro, Valdemarsgade 15.
Tid: lørdag 5. sep. kl. 10:00-15:00.

Konceptet er helt enkelt: medbring rent brugt tøj til børn og/eller voksne, og gå hjem med ’nyt’ brugt tøj til dig selv og ungerne. Legetøj (rent) er også velkomment.

Kom først på dagen, hvis du donerer tøj/legetøj, så andre kan få fingrene i dit. Tøjet skal ikke koste noget, og det koster heller ikke noget at deltage. Bare byt! Det er gratis!

Kaféen på teatret er åben for salg af kaffe/te, saftevand og kage til lave priser. Der vil være et lille tegne, læse og puslespilsbord til ungerne.

Kom til en hyggelig stund og mød jeres naboer, venner og klassekammerater.

Meld jer om muligt gerne til eventet på Facebook, så vi har et billede af, cirka hvor mange der kommer.

VIGTIGT – til dig der har tøj/ting, du vil af med:

Har du tøj/ting, du vil af med? Så kom først på dagen (gerne så tæt på kl. 10:00 som muligt) ELLER du er velkommen til at komme forbi teatret med det en vilkårlig hverdag inden mellem kl. 9-16.
Vi har selv lidt til byttebasaren, men jo flere ting jo bedre og sjovere for alle.

 

Tøjbyttedag på Teatret Zeppelin er støttet økonomisk af Vesterbro Lokaludvalg

Julestue på Zeppelin

OBS! JULESTUEN ER DESVÆRRE AFLYST I ÅR PGA. CORONA

Årets Julestue er desværre aflyst

Vi har efter lang tids overvejelser vurderet, at vi ikke kan gøre det corona-sikkert nok for jer alle, hvis vi skulle holde fast i vores traditionsrige julestue den første lørdag i december. Zeppelinsk Julestue er derfor desværre aflyst i år, men vi satser på at vende stærkt tilbage næste år!

 

 

Første lørdag i december åbner Teatret Zeppelin traditionen tro dørene til byens herligste julestue i vores charmerende teaterhus.

Vi pynter op på zeppelinsk manér og indretter et spændende juleværksted. Få tips til, hvordan man laver anderledes julepynt af bl.a. genbrugsmaterialer og ting fra naturen. Vi juler med musik, sang, godter og højtlæsning, indtil sneen falder og kanens bjælder lyder.

Julestuen lørdag 5. december begynder kl. 14.00 og slutter kl. 16.00. OBS! AFLYST!

NB! Vi passer på hinanden – gå trygt i teatret! For info om teatrets hensyn til coronavirus klik her.

Se billeder fra sidste års julestue på Teatret Zeppelin: 2019


Pris: 

50 kr. pr. person
Dog kun 20 kr. for alle, der har billet til dagens sidste visning af juleforestillingen Nisser til søs kl. 13:00.
Børn under 3 år gratis.
Betaling foregår i døren enten kontant eller med MobilePay (vi tager ikke Dankort).

Tilmelding nødvendig:
OBS! AFLYST

Skriv en mail til billet@zeppelin.dk med emnefeltet ‘Zeppelin julestue’ eller ring på 33220478.
Husk at angive, hvor mange personer I kommer.
Begrænset antal pladser, først-til-mølle.

 

Grænser

OBS! ARRANGEMENTET ER AFLYST GRUNDET CORONA-LOCKDOWN

Læs mere på www.zeppelin.dk/coronavirus

 

BestTellers gæster Teatret Zeppelin og skaber stemningsfyldte vinteraftner i fortællingens tegn. Kom og oplev fortællekunst på højt plan.

Historier ikke alle kan fortælle
BestTellers er Danmarks eneste scene udelukkende for professionel historiefortælling. Det er et fortællehus, som hele tiden nytænker og udvikler kunstformen. BestTellers præsenterer en række koncepter, der leger med alt fra improvisation over historier i komplet mørke til genreblandende ordeksperimenter.
I februar gæster BestTellers Teatret Zeppelin.

NB. VOKSEN-FORESTILLING
For alle fra 18 år.

Varighed: 90 min. uden pause

Medvirkende: Hans Laurens
Producent: BestTellers

www.besttellers.dk

SPILLETIDER
LØRDAG 20. FEBRUAR 2021 KL. 20:00
SØNDAG 21. FEBRUAR 2021 KL. 20:00
ONSDAG 24. FEBRUAR 2021 KL. 20:00
TORSDAG 25. FEBRUAR 2021 KL. 20:00
LØRDAG 27. FEBRUAR 2021 KL. 20:00
SØNDAG 28. FEBRUAR 2021 KL. 20:00

Aftenlandet

OBS! Premiere er rykket fra 3. juni til 8. juni.

Billetter købes ved at trykke på ‘KØB BILLET’ forneden.


Oplev afgangsholdet fra Skuespillerskolen Ophelia på Teatret Zeppelin

Et motorvejscafeteria et sted nær en europæisk grænse. En syrisk kvinde ankommer. Udenfor samler flere flygtninge sig. Dørene låses og alles selvopfattelse udfordres. Hvem er ude, hvem er inde?

På cafeteriaet GET IN står man klar til at servicere motorvejsgæsterne. En lettisk lastvognschauffør. Et belgisk par på fornøjelsestur. En mor og hendes to piger på jagt efter glemte europæiske kulturer. En bevæbnet vagtværnsmand.

En syrisk kvinde dukker op i cafeteriaet. Og på parkeringspladsen udenfor samler sig andre. Flygtninge. Dørene til cafeteriaet bliver låst, og det, der kun var et kort stop på vejen, bliver til et drama om hvem, der er ude og hvem, der skal lukkes ind.

Julie Maj Jacobsens stærke poetiske tekst forløses af Ophelias talentfulde afgangshold. Se ni nyuddannede skuespillere folde sig ud i denne højaktuelle forestilling.

NB. Forestillingen skulle have spillet under festivalen CPH Stage, som desværre er blevet aflyst. Trods aflysning af festivalen, spiller vi alligevel forestillingen, dog med ændret spilleperiode (opr. 3.-6. juni, nu: 8.-11. juni)

SPILLETIDER:
Mandag 8. juni 19:30
tirsdag 9. juni 19:30
onsdag 10. juni 13:00 & 19:30
torsdag 11. juni 19:30

PRIS:
50 kr. pr. billet (+ 8,74 kr. i billetgebyr)

Varighed: 1 time og 30 minutter uden pause

Dramatiker: Julie Maj Jacobsen
Iscenesættelse: Mia Lipschitz
Lysdesign & scenografi: Peter Rasmussen
Medvirkende: Cecilie Josefine Bangsgaard Glæsel, Jacob Skyggebjerg, Jesper Møller, Kirstine Vibeke Sjølin Scharfs, Lise Pleidrup, Malene Norreen, Marco Grimnitz, Martin Dupont, Mette Omann Hansen

 

Panda Musical

To pandaer fra Kina kommer i april til Zoologisk Have KBH. I den forbindelse gæster 23 kinesiske børn i alderen 6-11 år Teatret Zeppelin for at opføre en musical om pandaernes rejse til Danmark.

I april bliver to pandaer udstationeret i Zoo KBH. Det er en stor og sjælden begivenhed, som bliver fejret i en hel uge til HELLO PANDA KULTURUGE den. 9.-14. april.

Det bliver uden tvivl en unik og mindeværdig oplevelse, når 23 kinesiske børn fra pandaernes hjemby i Kina, Chengdu, gæster Teatret Zeppelin den 12. april for at opføre en musical specielt lavet til Danmark. Børnene er fra fremmedsprogsskoler i Chengdu, og de har omsat deres panda-musical til engelsk efter stor succes med deres musical på kinesisk i  hjemlandet.

Musicalen handler om to pandaer, der kommer til Danmark. Den er skabt ud fra en lignende performance kaldet “Panda Dance”, som er en meget populær børnemusical, der fast opføres på Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding. Det er et videns- og undervisningscenter om pandaer, som bl.a. har egen teaterscene.

Projektet er kommet i stand via foreningen NordPlus – Connecting Denmark and China.
De to pandaer er en gave til dronning Margrethe fra Kina. Den officielle åbning af det nye pandareservat i Zoo sker den 11. april kl. 9.00, hvor H.K.H. Kronprinsesse Mary også deltager.

Arrangementet på Teatret Zeppelin er gratis, men der er et stærkt begrænset antal pladser. Ring til Teatret Zeppelin på tlf. 33220478 for mere info.

Pris: Gratis. NB. stærkt begrænset antal pladser

Varighed: 25 min.

Alder: Fra 4 år.

Sted: Teatret Zeppelin, Valdemarsgade 15, København V

 

 

 

Desert Island

Desert Island – afgangsforestilling fra Skuespillerskolen Ophelia

“Tillykke! I er de udvalgte blandt i alt 4682 kriminelle unge, der har meldt sig til at deltage i reality programmet Desert Island! Hvem er jer skal sejle herfra benådet og med en ren straffeattest?” Sådan spørger programværten de 8 kriminelle unge, da de ankommer til en øde ø i Kattegat.

De næste uger dyster de om et nyt liv uden for fængslets mure. Vinderen kan sejle fra øen med ren straffeattest, mens resten sendes tilbage til et liv bag tremmer.

Hvem lykkes det at charme sig ind i seernes hjerter og vinde deres sympati? Hvem viser sig at være den største skurk? Og hvor går grænsen for dyrkelsen af kriminelle som underholdning?

Christine Wolff Ørnsbo har skrevet en helt ny komedie specielt til de 11 nye skuespillere på afgangsholdet fra Skuespillerskolen Ophelia. De tager livtag med reality-TV, hvor alle – inklusive produktionsholdet – sendes ud på en mission, der viser sig at vende virkeligheden på hovedet.

 

Medvirkende: Simon Kaarfast, Tanja Fleth Bønke, Sanne Sol Kristensen, Rasmus Rehardt, Mynte Vesti, Jens Bernstoff Vejsnæs, Anne Giver Pedersen, Joachim L. Frølich, Andreas Sylvan, Simone Vinzents og Mathias Hjørnholt.
Instruktion: Henning Sprogøe
Dramatiker:  Christine Wolff Ørnsbo.

Varighed: 1 time og 30 minutter. Ingen pause

Spilletider på Teatret Zeppelin:
Lørdag 1. juni kl. 19:30 (urpremiere) Klik her for billetter
Søndag 2. juni kl. 19:30 Klik her for billetter
Mandag 3. juni kl. 13:00 Klik her for billetter
Tirsdag 4. juni kl. 19:30 Klik her for billetter

 

Turneforestilling:
Teatret Zeppelin; (Urpremiere) d. 1.-4. juni kl. 19.30 , OBS – mandag kun kl. 13.00.
Nordkraft; d. 11.-12. juni kl. 19.30
Momentum; d. 13.-14. juni kl. 19.30
Katapult; d. 15. juni kl. 19.30.

Nu’ det jul igen

Første lørdag i december åbner Teatret Zeppelin traditionen tro dørene til byens herligste julestue i vores charmerende teaterhus.

Vi pynter op på zeppelinsk manér og indretter et spændende juleværksted. Få tips til, hvordan man laver anderledes julepynt af bl.a. genbrugsmaterialer og ting fra naturen. Vi juler med musik, sang, godter og højtlæsning, indtil sneen falder og kanens bjælder lyder.

Julestuen lørdag 7. december begynder kl. 14.00 og slutter kl. 16.00

Se billeder fra tidligere julestuer på Teatret Zeppelin:
2017  |  2016 


Pris: 

50 kr. pr. person
Gratis for alle, der har billet til dagens sidste visning af juleforestillingen En rigtig nisse kl. 13:00.
Børn under 3 år gratis.
Betaling foregår i døren enten kontant eller med MobilePay (vi tager ikke Dankort).

Tilmelding:
Skriv en mail til billet@zeppelin.dk med emnefeltet ‘Zeppelin julestue’ eller ring på 33220478.
Husk at angive, hvor mange personer I kommer.
Begrænset antal pladser, først-til-mølle.

 

 

Artikel om årets julestue i Vesterbro Bladet (uge 48-2017).

Vesterbro Familiekor

NB. KOR RESTEN AF SÆSONEN (TIL OG MED 12. MAJ) ER AFLYST PGA. CORONA.

Alletiders mulighed for at synge sammen!
For alle fra 7 år. Der er ingen krav til niveau og erfaring – I skal bare have lyst til at synge og opleve det unikke fællesskab, der opstår under fællessang. Duk op hele eller dele af familien, og mød andre syngende familier i et super samvær! Det foregår i Teatret Zeppelins teatersal – i skiftende scenografier henover året; dvs. sjove, anderledes omgivelser med brandgod akustik. Vi går efter den gode stemning, mens vi under kyndig og glad vejledning fra den professionelle korleder Line Busk Stehr bliver bedre og bedre til at synge sammen. Line dirigerer og spiller klaver, vi synger!

Dette er bydelens eneste familiekor; et splinternyt initiativ, som havde sin ilddåb den 11. september 2018 og sæsonafslutning den 14. maj 2018 med koncert og fællesspisning i Folkehuset Absalon.

Vi fortsætter succesen og starter ny sæson op den 10. september 2019. Nye er mere end velkomne til at støde til! De første to gange er gratis prøvegange, så I lige kan se, om det er noget for jer.

NY SÆSON
Den nye korsæson starter den 10. september 2019, og prisen er kr. 800,- pr. voksne og kr. 600,- pr. barn for en hel sæson (til maj 2020).
Fra 10. sep.-8. okt. er der kor hver tirsdag kl. 17:45.
Fra 22. okt. og sæsonen ud er der kor hver tirsdag fra kl. 17:00.
Mere info og tilmelding: skriv til mie@zeppelin.dk

Hvor og hvornår
Hver tirsdag (se for oven for starttidspunkt) i hyggelige rammer i Teatret Zeppelins sal på Valdemarsgade 15.
De to første gange (10. og 17. sep.) er gratis åben hus-prøver. Kom, og prøv det af uden binding.

Om korlederen
Line Busk Stehr er uddannet korleder og har dirigeret børnerytmik og kor i bl.a. Nairobi, Stockholm, Vietnam og Danmark og har iværksat Luciaoptog for den svenske ambassade i Nairobi. Hun har desuden erfaring som flamenco-danselærer i Asien. På Teatret Zeppelin dirigerer hun Vesterbro Familiekor og spiller klaver under fællessang.

Tilmelding og pris
Det koster for en sæson kr. 800,- for voksne og kr. 600,- for børn/unge u. 18 år (2019/20-pris).
Bemærk at prisen er langt under den normale takst for musikskoler og lignende kor.
Sæsonen går i 2019/20 fra 10. sep.-12. maj (2018/19)*. I alt 29 gange.
De to første tirsdage i sæsonen er gratis prøvegange.
Tilmeld ved at skrive en mail til mie@zeppelin.dk

*Der er kortime hver tirsdag undtaget disse dage:
efterårsferie: Tirsdag den 15. okt. 2019 (uge 42)
Tirsdag den 12. nov. 2019 (uge 46)
juleferie: Tirsdag den 24. dec. 2019 (uge 52)
nytårsaftensdag: Tirsdag den 31. dec. 2019 (uge 1)
vinterferie: Tirsdag den 11. februar 2020 (uge 7)
Tirsdag den 10. marts 2020 (uge 11)
påskeferie: tirsdag den 7. april 2020 (uge 15)

NB! Vi modtager ikke uledsagede børn i koret. Meningen er, at børn og voksne skal komme sammen og få en fælles oplevelse. Om barnets/børnenes ledsager er mor, far, bedsteforælder, nabo, ven, moster/faster, ældre søster/bror (16 år eller derover) eller andet er til gengæld underordnet. 

Baggrunden for at skabe koret
I København findes der ikke et kor med samme koncept. Vi har ønsket at give børn og voksne en mulighed for at have en fast aktivitet sammen. Initiativtager Mie Brandt, som er Kunstnerisk leder på Teatret Zeppelin, fortæller:  ”Ligesom med vores teaterforestillinger er målet at give børn og voksne en oplevelse, de kan være fælles om. I teatret er man tilskuer, i koret er man udøvende. Det er en aktivitet, der bringer barn og voksen tættere sammen, hvor de ser nye sider af hinanden og lærer hinanden bedre at kende. Jeg husker selv, hvordan jeg som barn elskede, når vi skulle ud og lave noget sammen i familien, især noget kreativt. Samvær omkring en aktivitet er sådan et skønt friskt pust i dagligdagen. Børn og voksne bør lave mere sammen! Vi er så travle og adskilte i hverdagen, så det her er et forsøg på et samlende projekt, der bringer input og glæde med sig.”

Målsætningen er, at koret skal kunne optræde ved forskellige lejligheder og på den måde bidrage til teatrets kunstneriske ånd. 

I 2018 sang koret koncerter på Fisketorvet til jul, premieren på Frostbrødre på Teatret Zeppelin og før fællesspisning i Folkehuset Absalon

PRESSE: Pressemeddelelse om koret kan læses og downloades her:  pdf  |  word

Zeppelinsk Julestue

Igen i år og traditionen tro inviterer vi til byens herligste julestue i vores charmerende teaterhus den første lørdag i december.

I år foregår julestuen i vores hyggelige teatersal, hvor der er flot pyntet op og lagt an til juleværksted – alt sammen på zeppelinsk manér: julepynt med et twist.

Vores dygtige rekvisitør guider og giver gode råd, når der kreeres julepynt af genbrugsmaterialer og alternative farver.
Der vil være underholdning, juleaktiviteter, julepynts-klippe-klistre-værksted og godter for både børn og voksne i alle aldre.

Se billeder fra sidste års julestue i Kaféen (2017) her.
Se billeder fra forrige års julestue i Salen (2016) her.

Pris: 
50 kr. pr. person
Gratis for alle, der har billet til dagens sidste visning af Sikke mange klokken slår kl. 13:00.
Børn under 3 år gratis.
Betaling foregår i døren enten kontant eller med MobilePay (vi tager ikke Dankort).

Tilmelding:
Skriv en mail til billet@zeppelin.dk med emnefeltet ‘Zeppelin julestue’ eller ring på 33220478.
Husk at angiv, hvor mange personer I kommer.
Begrænset antal pladser, først-til-mølle.

Artikel om sidste års julestue i Vesterbro Bladet (uge 48-2017).

AFGANG 18

10 NYE SKUESPILLERE FRA ÅRGANG 2018 STÅR KLAR I SPOTLYSET PÅ TEATRET ZEPPELIN UNDER CPH STAGE

En spot i mørket. Et hav af skygger bevæger sig forventningsfuldt derude, den sidste sætter sig, dørene lukkes. I kulissen står 10 ansigter klar i mørket med én fælles vejrtrækning. En… To… Tre… Alle holder vejret. Musikken når sit højdepunkt, og så – CUE: LYS!

Skuespillerskolen Ophelia præsenterer afgangsholdet 2018. Ti mennesker kaster sig ud i at spille alt fra skuespillere til løgnere over spaltede personligheder, egoister, elskere, mordere, tvivlere og danskere.
Men hvad er en rolle egentlig? Hvordan præsenterer et skuespillerhold sig selv bedst? Findes drømmerollen overhovedet? Og hvordan spiller man sig selv?

Ledet af Thomas Corneliussen hopper skuespillerne ind og ud af en række roller, scener, situationer, følelser, tider og relationer for at finde et svar eller en mening med det hele og med deres præsentationsforestilling, med skuespillerfaget og måske med selve livet.

Så kære publikum: Sæt jer til rette. Vær vidne til overgangen fra skolegang til afgang når årgang 18 går gennem indgangen til det professionelle livs medgang og modgang – og ser angsten for undergang, tomgang og lediggang i øjnene, i håbet om en balancegang mod personlig og faglig sejrsgang. De er klar. Sæt igang.

Skuespillerskolen ophelia præsentere dette års 10 afgangselever i deres afgangsforestilling på Teatret Zeppelin.
Spiller i perioden 3. – 10. juni under teaterfestivalen CPH Stage.

Se Facebook-event

KREDITERING

Thomas Corneliussen (Instruktør)
Ella Koppel (Skuespiller)
Frederik Mechlenburg (Skuespiller)
Joachim Rasmussen (Skuespiller)
Julie Meilstrup (Skuespiller)
Klara Witt (Skuespiller)
Lukas Miklik-Stolar (Skuespiller)
Michelle Heedal (Skuespiller)
Rikke Toft (Skuespiller)
Sofie Hvass (Skuespiller)
Tine Sehested Linneberg (Skuespiller)

ALLE SPILLETIDSPUNKTER

Søndag d. 03 juni kl. 19.00
Tirsdag d. 05 juni kl. 19.00
Onsdag d. 06 juni kl. 19.00
Torsdag d. 07 juni kl. 19.00
Fredag d. 08 juni kl. 17.00
Lørdag d. 09 juni kl. 15.00
Søndag d. 10. juni kl. 19.00

VARIGHED: 2 timer (ingen pause)

 

🎭 på TeatretZeppelin.
Se hele programmet for CPH Stage og book dine billetter allerede nu på www.cphstage.dk

Jul på Teatret Zeppelin

Julen på Teatret Zeppelin byder på tre juleforestillinger og Vesterbros skønneste teaterjulestue.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er rigtig hyggeligt at gå i teatret. Og ved juletid er det som om, at hyggen lige får et ekstra nøk. Når vi sidder der sammen i mørket, og julestemningen spreder sig fra scenen… dét er nu noget ganske særligt. Vi fejrer julen på Zeppelin fra den 28. november til den 10. december med tre skønne julegæstespil og vores traditionsrige julestue for hele familien.

 

LØRDAG 2. DECEMBER: JULESTUE PÅ TEATRET

Jul på Teatret Zeppelin er altid brandhyggelig, men aldrig heeeelt som de fleste andre steder. Kom til en anderledes og skæg julestue på teatret, hvor tingene har fået et lille, teatralsk twist. Vi laver julepynt af genbrugsmaterialer – godt guidet af vores dygtige rekvisitør – og der er julegodter samt hyggelig oplæsning. Hos os er flettede julehjerter i pink og turkis tilladte, og stemningen er i top.

I år foregår julestuen i vores skønne og julepyntede kafé.

Gratis for alle, der har billet til dagens forestilling kl. 13:00. For øvrige koster det 50 kr. pr. person (børn under 3 år gratis).

Lørdag den 2. december kl. 13:45-16:00.
Læs mere her

Se billeder fra årets julestue her.

 

JULEFORESTILLINGER PÅ TEATRET ZEPPELIN:


28.-30. nov. – Petruskas Julehjerte (2-8 år), af Faster Cool

Petruska i sit duftende bageri på Lille Juleaften

 

 

 

 

 

 

 

 

1.-5. dec. – Den Store Nisseprøve (4-10 år), af Louise Schouw Teater

Nis og Nisse Sisse på nisseskolebænken

 

 

 

 

 

 

 

 

7.-10. dec. En Rigtig Nisse (3-8 år), af Det Lille Verdens Teater

Midt i flytterodet dukker en grødglad nisse op

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Støttearrangement med Rumlerim

I samarbejde med Nepal 2010 arrangerer Teatret Zeppelin en festlig dag med fotoudstilling og koncert for hele familien. Overskuddet går til gadebørn i Nepal.

Kom og få en sjov og hyggelig søndag eftermiddag i unikke omgivelser.

Dagens koncert står Danmarks mest børnevenlige trekløver, Rumlerim, for, som spiller musik for børn samt for voksne, der ikke har glemt at være børn. Rumlerim leverer originalkomponerede sange med vitaminer til hoved og ben.

Rumlerim optræder i scenografien til Under Haadys Skjold, som spiller på Teatret Zeppelin 2. sep. – 23. okt. 2017.

På teatret kan I før og efter koncerten se en fotoudstilling, der viser billeder af Nepal 2010’s arbejde før, under og efter jordskælvene i april 2015 samt mange andre situationer fra dagligdagen i dette meget smukke land.

Overskuddet fra arrangementet går til Nepal 2010‘s arbejde med uddannelse af udsatte børn i Nepal under sloganet: Gør gadebørn til glade børn.

Kaféen på Teatret Zeppelin er åben på dagen. Kom i god tid, så du kan nå at se de smukke billeder, få dig en kop kakao e.l. og selvfølgelig nyde koncerten!

Dørene åbner kl. 12:00.
Koncerten begynder kl. 13:00 og varer ca. 45 min.

Billetter
Billetter bestilles på tlf. 33220478 eller billet@zeppelin.dk

Pris kun: kr. 50,-

Om foreningen Nepal 2010
Nepal 2010 er en 100 % frivilligdrevet forening, hvis mål er at hjælpe så mange børn og unge i Nepal, som det er muligt, med uddannelse, mad og beskyttelse.

 

Zeppelinsk Julestue

Igen i år og traditionen tro inviterer vi til byens herligste julestue i vores charmerende teaterhus den første lørdag i december.

I år foregår julestuen i vores skønne Kafé, hvor der er flot pyntet op og lagt an til juleværksted – alt sammen på zeppelinsk manér: julepynt med et twist.

Vores dygtige rekvisitør guider og giver gode råd, når der kreeres julepynt af genbrugsmaterialer og alternative farver.
Der vil være underholdning, juleaktiviteter, julepynts-klippe-klistre-værksted og godter for både børn og voksne i alle aldre.

Se billeder fra årets julestue (2017) her.
Se billeder fra sidste års julestue (2016) her.

Pris: 
50 kr. pr. person
Gratis for alle, der har billet til dagens sidste visning af Den Store Nisseprøve kl. 13:00.
Børn under 3 år gratis.
Betaling foregår i døren enten kontant eller med MobilePay (vi tager ikke Dankort).

Tilmelding:
Skriv en mail til billet@zeppelin.dk med emnefeltet ‘Zeppelin julestue’ eller ring på 33220478.
Husk at angiv, hvor mange personer I kommer.
Begrænset antal pladser, først-til-mølle.

Artikel om årets julestue i Vesterbro Bladet (uge 48-2017).

Vesterbro Teaterfestival

Den 7.-11. marts 2018 summer Vesterbro i fem festlige dage af teater, når Vesterbro Teaterfestival igen præsenterer en bred vifte af gratis forestillinger og workshops for børn, unge og voksne.

Vesterbros teatre går endnu engang sammen om at vise jer det bedste af bydelens sceneliv.
Det er bredt program med en parade, syv teaterforestillinger, tre workshops og et publikumsforsøg.

Her er forestillinger med højt humør og stof til eftertanke, grin og gys, humor og alvor. – for både bydelens skoler og familier fra hele København og omegn.

Teatret Zeppelin er et af festivalens spillesteder og er medkoordinator af festivalen.

Alt på festivalen er gratis, og billetbestillingen er åben nu. Se hvordan du reserverer dine gratis billetter på www.vesterbroteaterfestival.dk

Se det trykte festivalprogram online her (klik på billedet):

 

VÆK

I monologen Væk møder vi en ung mand på krykker, der besværet kommer ind i salen slæbende på sin tuba. Han sætter sig på en stol og skvulper over af historier fra sin barndom og drømme om sit voksne liv, og vi flyder med ham ud i den ene tankeverden efter den anden, langt væk fra stolesædet. Med tubaen til at puste fantasien derudad og krykkerne til ankre ham, skifter forestillingen mellem håb og fortvivlelse, fortid og fremtid. Væk bliver en monolog om at se på livet bag sig og betragte nye horisonter foran, og om at samle mod til at kaste sig ud på ukendt hav.

 

Denne lille vidtrækkende forestilling sætter skuespilleren i centrum og fra sin stol får ord og fortælleglæde lov til at fylde scenen, når Jens Kepny Kristensens forunderlige tekster fletter sig ind og ud mellem hinanden og publikum i Hans Rønnes enkle iscenesættelse. Forestillingens ligefremme form gør publikum til vigtige medspillere og tilhører i det tomme rum, når karakteren blotter sine idéer og forsøger at huske, hvor han kom fra og skal hen, kun med sin instrumentkasse og krykkestokke at støtte sig til. Gennem både humor og eftertanke henvender monologen sig bredt til unge og ældre teatergængere og bliver et fængende møde mellem publikum og skuespiller.

 

Jens Kepny Kristensen har skrevet tekst og i tæt samarbejde med instruktøren udviklet forestillingen i forbindelse med hans afgang 2015 fra Skuespilleruddannelsen (DDSKS), Aarhus. Monologen blev som afgangsforestilling vist fire aftener på Ambassaden i Aarhus, to gange på Edison i København og senest opført i januar til et særarrangement og nytårskur på Aarhus Teater. Nu forsøges den spillet enkle aftener på mindre åbne scener. Jens Kepny Kristensen modtog i forbindelse med sin uddannelsesafslutning Aarhus Teaters Sponsor Talentpris 2015 med henblik på at udvikle sit skrivende talent. Den erfarne skuespiller og instruktør Hans Rønne har vejledt og iscenesat forestillingen og er tidligere modtager af flere teaterpriser og legater som kunstnerisk leder af ”Teatret”.

Vil havet forbarme sig over hans udtørrede liv og åbne sig i en lydløs hvirvelstrøm? Vil han blive opslugt af køligt vand, der pirrer og prikker mod hans hud og flår alt det løstsiddende tøj, han skjuler sig bag, af? Vil bølgerne tage ham under overfladen med benene først, suge ham mod bunden og ud over oceanets afgrunde? Vil alt det han har siddende på sig, klistrende til sin krop blive skyllet af ham…

 

Varighed: 1 time

Pris: 50 kr.

Teatrets Kafé åbner kl. 18.

Billetter: skriv en mail med navn og ønskede antal billetter til vaek2016@gmail.com 

Billetterne betales på dagen enten kontant eller via MobilePay (vi tager desværre ikke Dankort)

Apati for begyndere

Skuespillerskolen ophelias 3.års-elever spiller deres afgangsforestilling under teaterfestivalen CPH Stage. Oplev talenterne på Teatret Zeppelin i Danmarkspremieren på nyoversættelsen af “Apati for begyndere”!

logo-png

Resultatet af tre års hårdt og dedikeret arbejde har du nu chancen for at opleve under teaterfestivalen CPH STAGE fra tirsdag den 6. juni – søndag den 11. juni på Teatret Zeppelin.

7 af fremtidens skuespillere fra Skuespillerskolen ophelia er nemlig gået sammen med teaterinstruktør Kamilla Bach Mortensen om at skabe årets afgangsforestilling.

Intensitet, spænding & bevægelse, mørke & lys, men ikke mindst underholdning.

Danmarkspremiere
Afgangsholdet spiller forestillingen “Apati for begyndere” af Jonas Hassen Khemiri i Simon K. Boberg og Ellen Nymans oversættelse. Det bliver samtidigt Danmarkspremieren på forestillingen.

Om forestillingen
I midten af nullerne blev et stort antal børn i Sverige syge. De stoppede med at spise og drikke, de tabte kontakten til omverden og blev apatiske. Hvad var det egentlig, der skete? Hvad var sandheden om de apatiske børn? Kom tættere på en forklaring den 6.-11. juni på Teatret Zeppelin.

Varighed: 70 minutter

Billetter kun 20 kr. (ekskl. billetgebyr)

Spilletider:
Tirsdag 6. juni 2017 kl. 19:30
Onsdag 7. juni 2017 kl. 19:00
Torsdag 8. juni 2017 kl. 19:00
Fredag 9. juni 2017 kl. 13:00
Fredag 9. juni 2017 kl. 19:30
Lørdag 10. juni 2017 kl. 19:30
Søndag 11. juni 2017 kl. 16:00

Afgangsholdet 2017:
Alexander Nordahl Lund
Fie Lip
Leonora Alkærsig Nielsen
Mie Vinzents
Nick Rud
Nikolaj Dalgaard
Zara Joy Little

www.ophelias.dk

Vesterbro Teaterfestival

Den 8.-12. marts 2017 summer Vesterbro i fem festlige dage af teater, når Vesterbro Teaterfestival igen præsenterer en bred vifte af gratis forestillinger og workshops for børn, unge og voksne.

Vesterbros teatre går endnu engang sammen om at vise jer det bedste af bydelens sceneliv.
Det er bredt program med en parade, syv teaterforestillinger, tre workshops og et publikumsforsøg.

Her er forestillinger med højt humør og stof til eftertanke, grin og gys, humor og alvor. – for både bydelens skoler og familier fra hele København og omegn.

Teatret Zeppelin er et af festivalens spillesteder og er medkoordinator af festivalen.

Alt på festivalen er gratis, og billetbestillingen er åben nu. Se hvordan du reserverer dine gratis billetter på vesterbroteaterfestival.wordpress.com

Se festivalprogrammet her: VTF2017-program-web

vesterbro_teater_plakat_jpg_small

Årets festivalplakat. Design: Gustav Pontoppidan

 

Bag om festivalen. Artikel i Vesterbro Bladet, 12. feb. 2017

Bag om festivalen. Artikel i Vesterbro Bladet, 12. feb. 2017

Zeppelinsk Julestue 2016

Arrangementet er slut. Se billeder fra den hyggelige dag her.

Igen i år inviterer vi til byens herligste julestue i vores charmerende teatersal, som i dagens anledning vil være pyntet op på zeppelinsk manér: julepynt med et twist.
Der vil være underholdning, juleaktiviteter, julepynts-klippe-klistre-værksted og godter for både børn og voksne i alle aldre.

JULEFORESTILLING: JULEMANDENS GAVE

Kl. 11:00 og kl. 13:00 spiller den hyggelige juleforestilling Julemandens Gave. (varighed ca. 40 min.). Billetter til forestillingen købes særskilt her.

 

ZEPPELINSK JULEVÆRKSTED 

2014-12-04-19-41-42-edit

Zeppelin julestue, 2015

Kl. 14:00 åbner juleværkstedet med kreative idéer og hjælp til sjovt og anderledes julepynt. Der vil også være lege og sang for børn. Arrangementet slutter kl. 16:30.
Tilmelding: skriv en mail til billet@zeppelin.dk, eller ring på telefon 3322 0478.

 

TILMELDING

Med en billet til forestillingen Julemandens Gave på dagen (lørdag den 3. dec.) har du gratis adgang til Zeppelins julestue fra kl. 14:00.

Ønsker du blot at deltage i julestuen, koster det 50 kr. pr. person. Beløbet dækker krea-værksted og materialer, kaffe/te, saft og lækre godter. Børn under 3 år deltager gratis.
Betaling foretages kontant eller via MobilePay i døren på dagen. Husk at reservere plads ved at sende en e-mail til billet@zeppelin.dk

Vi glæder os til at “jule” med dig på ægte Zeppelinsk julemanér!