Zeppelin logo

Praktisk info

Her kan du finde svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have i forbindelse med dit besøg på Teatret Zeppelin. Ring endelig til os, hvis du ikke finder det, du søger.

FIND VEJ
Teatret Zeppelin ligger på Valdemarsgade 15 i en sidegade til Vesterbrogade. Se på kort.

PARKERING
Det kan være svært at finde P-pladser i København, så vi opfordrer alle gæster i bil til at være på Vesterbro i god tid for at finde en P-plads.
Der skal betales parkeringsafgift i området omkring Zeppelin. Taksterne er 11 kr./time i tidsrummet 8.00-23.00 og 3 kr./time om natten.
Nærmeste P-hus er Matthæusgade 46A, som har åbent alle dage 6:00-22:00.

OFFENTLIG TRANSPORT
Der er gode forbindelser til teatret med både bus, metro og tog. København H og Enghave st. (m.fl.) ligger i gåafstand fra teatret. Bus 1A, 7A, 10, 23 og 71 har stoppesteder tæt på teatret. Det tager ca. et kvarter at gå fra Københavns Hovedbanegård og hen til teatret (se gårute på kort her). Gåturen fra den nye metro ved Enghave Plads tager knap ti minutter (se gårute her).
Nærmeste busstoppesteder:
Bus 10: Enghavevej
Bus 71: Kingosgade
Bus 1A og 23: Enghave st.
Bus 7A: Værnedamsvej

FORBERED DIT BARN
Det kan være en stor og måske overvældende oplevelse at være i teatret. Derfor er det vigtigt at forberede dit barn godt, inden besøget. Læs hvordan her.

ANKOMST
Teatret åbner 1 time før forestillingens start i weekender og 1/2 time før på hverdage. Når du ankommer henvender du dig ved skranken på 1½. sal, hvor du også kan købe billet, hvis du ikke allerede har købt. Du kan opbevare dit overtøj i gaderoben (garderoben er under opsyn, men opbevaring er på eget ansvar).

SPILLETIDER
Forestillingerne starter præcis på det angivne tidspunkt. Kom i god tid og senest 15 minutter før forestillingens start. Når forestillingen er begyndt, er der ikke adgang til salen. Mere info herom.

KAFÉEN
Zeppelins Kafé ligger øverst i det charmerende teaterhus. Vi har et bredt udvalg af læskende øl, vin og sodavand og varmende kakao, te og kaffe. Hvis du trænger til noget sødt, sælger vi både slik og chokolade. Du kan betale med kontanter og Mobilepay i Kaféen (ingen dankort).
Man må ikke medbringe mad/drikke/slik og snacks i teatersalen.

BILLETTER
Du kan købe billetter online, i vores billetskranke inden forestillingen (med forbehold for udsolgt, du kan betale kontant eller med Mobilepay), på telefon (det er ikke muligt at bestille via telefonsvaren) eller e-mail.
Ring 3322 0478 på hverdage ml. kl. 9:30-13:30.
Eller skriv til billet@zeppelin.dk
Du kan bestille online ved at klikke på KØB BILLET under den ønskede forestilling.

Bestiller du online, har du mulighed for at samkøbe billetter til flere forestillinger og opnå rabatter.

Se guide til online billetkøb her.

Læs mere om priser og rabatter her.

Teater-billetter-scenit-logo

Ombytning
Det er muligt at ombytte billetter (med forbehold for udsolgte forestillinger)
Teatret Zeppelin opkræver et gebyr på 100 kr., hvis der ønskes ændringer i bestillinger, efter fakturaen er fremsendt (dvs. inden for tre uger før bestilt forestillingsdato).

Gavekort
Vi udsteder gavekort både til vores egne forestillinger og til gæstespil.
Ring til vores billetkontor på tlf. 3322 0478, eller skriv til billet@zeppelin.dk, så fikser vi et gavekort til dig.

ADGANG TIL SALEN
Vi har ingen elevator, men hjælper gerne små børn i kørestole op i salen. Større børn og voksne skal have handicaphjælper med. Ring i forvejen for nærmere aftale om det praktiske.
– Mad og drikkevarer må ikke medbringes i salen.
– Fotografering og videooptagelse under forestillingen er ikke tilladt.
– Sluk mobilen og andet udstyr med lyd.
– Alle pladser i salen er unummererede.
Der kan anvendes stroboskoplys og kunstig røg/ild i forestillingerne. Ring for info om den specifikke forestilling.
Læs mere om vores teatersal her.

Vi glæder os meget til at tage imod jer!