Zeppelin logo

Vores sal

Zeppelins stemningsfulde, moderne sal danner rammen om vores egne forestillinger, men også gæstespil inden for mange genrer og andre arrangementer. Teatret Zeppelin er det perfekte venue til  fortrinsvis teater- og danseforestillinger, koncerter og kurser, men også særarrangementer, foredrag, seminarer osv.

Guide til salen: klik her for det fulde overblik.

FAKTA
Salen måler 20,6 x 9,3 meter og har en publikumsopbygning med 170 siddepladser.
Højden i salen er ca. 4,2 meter, og der er mulighed for at hænge lys og andet teknik i den nye rig. Salen kan mørklægges totalt. Se salstegning her.

Omklædning: Der er en skuespillergarderobe lige ved salen samt en over salen. Derudover har Zeppelin badefaciliteter til skuespillere.

Teknik: Teatret råder over moderne, professionelt udstyr til bl.a. lys og lyd. Teatret Zeppelin har ikke tilknyttet fast tekniker.

Publikumsområde: Zeppelin har en foyer med tilhørene Kafé, der typisk er åben ifm. forestillinger. Zeppelins Kafé er lukket under skoleforestillinger. Foyeren bruges efter aftale til mindre arrangementer, fx før eller efter en forestilling.

Personale: Zeppelins personale står bl.a. for indlukning af gæster, billettering, betjening i Kaféen m.m.

OPLEV TEATRET ZEPPELIN
Kom, og se en forestilling hos os, og oplev vores unikke omgivelser. Du er også altid velkommen til at ringe til os og lave en aftale om at komme forbi og se vores venue i Valdemarsgade.


KONTAKT:

Administrativ leder
Lasse Frank
Tlf. 3322 0478
lasse@zeppelin.dk