Zeppelin logo

Teatret Zeppelins to kor

.

NYT KORSEMESTER FOR KVINDEKORET STARTER 19. JANUAR 2022! TILMELDING ÅBEN NU.
OBS! FAMILIEKORET BLIVER DESVÆRRE IKKE OPRETTET I DETTE KORSEMESTER (JANUAR).
LÆS MERE HER PÅ SIDEN.

Teatret har to kor: Familiekoret og Kvindekoret – måske et af dem lige er sagen for dig/jer? Ingen krav til niveau og erfaring. I skal bare have lysten til at synge sammen! Læs mere om de to kor herunder.

.

Astrid Koppel er korleder for både Familiekoret og Kvindekoret.

Astrid Koppel leder Teatret Zeppelins kor - hun startede som korleder hos Teatret Zeppelin i 2021.


Om korleder Astrid Koppel
Astrid Koppel er født og opvokset i en musikalsk familie. Som datter af den kendte komponist Benjamin Koppel har musik altid fyldt meget i hendes hjem. Hun har i hele sit liv sunget, spillet og dyrket musikken. Astrid er 18 år gammel, men allerede rig på erfaring i at dirigere og afvikle koncerter.
– ”Jeg har selv sunget i kor i 12 år hos blandt andet DR, Københavns Musikskole og i Sankt Annæ Kammerkor. I min hverdag går jeg i 4.g i gymnasiet på Sankt Annæ og på MGK, som er en treårig musikuddannelse. Her har jeg trompet som hovedinstrument. Derudover spiller jeg klaver, underviser elever i klaver og sang og modtager undervisning i direktion på mit 3. år.
Klik her for at læse mere.

.

Zeppelins Familiekor

NB! SEMESTERSTART PÅ FAMILIEKORET ER UDSKUDT TIL 7. SEPTEMBER 2022
Vi har desværre måttet sande, at coronaen har været et stort benspænd for at stable familiekoret på benene denne vinter. Tilmeldingerne er slet ikke oppe i nærheden af niveauet før corona, og vi har ikke nået minimumsgrænsen af tilmeldte. Vi håber på, at corona, hjemmeskoling, test osv. er afløst af stor lyst til at lave noget sammen med hinanden til efteråret, så vi forhåbentlig kan genetablere familiekoret med en masse tilmeldte. Vi beklager overfor de af jer, der havde set meget frem til endelig at genstarte familiekoret.
Kvindekoret opstarter den 19. januar 2022.

Familiekor er for alle fra 7 år - her synger børn og voksne sammen i kor. Koret øver en gang om ugen. Lejlighedsvist synger koret live til begivenheder.


Et Vesterbro-kor med en helt unik sammensætning af børn, unge og voksne fra 7 år. En skøn aktivitet at være fælles om barn og voksen imellem. Ta’ din ven, søn/datter, mor/far, bedstemor/bedstefar, nabo, onkel/tante i hånden, og kom og oplev det unikke fællesskab, der opstår ved fællessang!

Vi glæder os til at tage hul på det nye korsemester i 2022 med ‘gamle’ såvel som med nye medlemmer. Meld jer til!

Prøv det gratis den første korgang den 7. september 2022, og se, om det er noget for jer.

Man melder sig til for et semester ad gangen; svarende til et halvt år på ca. 15 kursusgange.

DET PRAKTISKE

Hvor foregår det: i de hyggelige rammer i Teatret Zeppelins teatersal, hvor vi synger på scenen, uanset hvilken scenografi, der står på scenegulvet.
Teatret ligger på Valdemarsgade 15 på Vesterbro i København.

Hvornår: hver onsdag fra kl. 17:30-18:40 fra onsdag den 7. sep. 2022 – 21. dec. 2022

Hvad koster det: kursusprisen er 475 kr. for voksne og 325 kr. for børn for et helt semester på hele 14 kursusgange (19.1.2022-11.5.2022). Bemærk, at det er langt under “markedsprisen”.

Hvem kan melde sig til: alle, som er minimum 7 år. Der er ingen krav til niveau eller sangerfaring – kom som I er!

Hvordan melder man sig til: skriv en mail til mie@zeppelin.dk – skriv hvem du/I er, og hvor mange, du vil melde til.

‘Korcerter’: når vi har øvet os en masse sammen, optræder vi af og til og giver koncert. Vi har sunget ved flere lejligheder; julekoncert på Fisketorvet, premierer på Teatret Zeppelin og forårskoncert i Folkehuset Absalon. Vi synes det er sjovt og inspirerende at deltage i forskellige arrangementer med vores sange og vores sangglæde.

Et givende samvær

“Vi har ønsket at give børn og voksne en mulighed for at have en fast aktivitet sammen. I koret er man udøvende. Det er en aktivitet, der bringer barn og voksen tættere sammen, hvor de ser nye sider af hinanden og lærer hinanden bedre at kende. Samvær omkring en aktivitet er sådan et skønt friskt pust i dagligdagen. Børn og voksne bør lave mere sammen! Vi er ofte så travle og adskilte i hverdagen, så det her er et forsøg på et samlende projekt, der bringer input og glæde med sig.” – Mie Brandt, kunstnerisk leder på Teatret Zeppelin.
Læs mere om baggrunden for at skabe koret m.m. – klik her.

Korfri dage i ferier – se her:

Vi synger hver onsdag kl. 17.30 – 18.40.
OBS! Undtaget:
Efterårsferie: onsdag d.20. okt. 2021 (uge 42)
Juleferie: onsdag d.22. dec. & onsdag d.29. dec. 2021 (uge 52 + 53)
Premiereopløb: onsdag d.5 jan. 2022 (uge 1)
Vinterferie: onsdag d.16. feb. 2022 (uge 7)
Påskeferie: onsdag d.13. april 2022 (uge 15)

Næste semester starter op efter sommerferien onsdag d. 7. september 2022 (uge 36).

Medlemsrabat på teaterbilletter
Medlemmer af Zeppelins familiekor og kvindekor betaler kun 40 kr. for billetter til Teatret Zeppelins egne forestillinger (ledsagere til kormedlemmer betaler fuld pris).

———————————————————————-

Zeppelins Kvindekor

NY SÆSON STARTER 19. JANUAR 2022

Kom og syng sammen med andre! Du er ikke nødvendigvis spor øvet i korsang, men har lysten til et inspirerende fællesskab med sange i alle afskygninger.

Kvindekoret er Teatret Zeppelins nyeste kor. Det er for kvinder, der kan lide at synge sammen. Der er ingen krav til niveau og erfaring i koret.

…………
Zeppelins kvindekor blev oprettet i 2020 på opfordring af tidligere kormedlemmer i familiekoret. De var blevet så begejstret for at synge i kor, at de kom med den gode ide, at oprette et voksenkor. Det blev til Kvindekoret, som vækkede stor genklang for både de ‘gamle’ familiekormedlemmer og nye sangglade medlemmer. Vi glæder os til 2. sæson.
Vi synger både én- og flerstemmigt, lytter og afprøver mange genrer. Det skal frem for alt være sjovt og hyggeligt – og lyde godt!

Hvor foregår det
Koret øver i Teatret Zeppelins teatersal, uanset hvilken scenografi, der står på scenegulvet. Unikke, hyggelige og skiftende omgivelser med god akustik.

.

Tidspunkt, periode og pris
Vi øver onsdage kl. 18.50-20.00.
Første semester går fra september til december, andet semester fra januar til maj.
Det nye semester går fra 19. januar-11. maj 2022 og koster 1450 kr.
I alt 27 korgange og evt. “korcerter”
OBS! Visse onsdage er øvefri – se hvilke oppe under overskriften “Korfri dage i ferier” under Familiekoret.

Tilmelding
Send en mail til kunstnerisk leder Mie Brandt, mie@zeppelin.dk – så sender vi fluks et introbrev med info om vores korleder, datoer, oplysninger m.v.

Medlemsrabat på teaterbilletter
Medlemmer af Zeppelins familiekor og kvindekor betaler kun 40 kr. for billetter til Teatret Zeppelins egne forestillinger (ledsagere til kormedlemmer betaler fuld pris).


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zeppel/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757