Zeppelin logo

Teatret Zeppelins to kor

.

NYT KORSEMESTER STARTER SEPTEMBER 2021 FOR KVINDEKORET – FAMILIEKORET STARTER KORSEMESTER DEN 12. JANUAR 2022! TILMELDING ÅBEN NU. LÆS MERE HER PÅ SIDEN.

Teatret har to kor: Familiekoret og Kvindekoret – måske et af dem lige er sagen for dig/jer? Ingen krav til niveau og erfaring. I skal bare have lysten til at synge sammen! Læs mere om de to kor herunder.

.

Astrid Koppel er korleder for både Familiekoret og Kvindekoret.

Astrid Koppel leder Teatret Zeppelins kor - hun startede som korleder hos Teatret Zeppelin i 2021.


Om korleder Astrid Koppel
Astrid Koppel er født og opvokset i en musikalsk familie. Som datter af den kendte komponist Benjamin Koppel har musik altid fyldt meget i hendes hjem. Hun har i hele sit liv sunget, spillet og dyrket musikken. Astrid er 18 år gammel, men allerede rig på erfaring i at dirigere og afvikle koncerter.
– ”Jeg har selv sunget i kor i 12 år hos blandt andet DR, Københavns Musikskole og i Sankt Annæ Kammerkor. I min hverdag går jeg i 4.g i gymnasiet på Sankt Annæ og på MGK, som er en treårig musikuddannelse. Her har jeg trompet som hovedinstrument. Derudover spiller jeg klaver, underviser elever i klaver og sang og modtager undervisning i direktion på mit 3. år.
Klik her for at læse mere.

.

Zeppelins Familiekor

NB! SEMESTERSTART PÅ FAMILIEKORET ER UDSKUDT TIL 12. JANUAR 2022
Kvindekoret opstarter dog som planlagt den 15. september 2021.

Familiekor er for alle fra 7 år - her synger børn og voksne sammen i kor. Koret øver en gang om ugen. Lejlighedsvist synger koret live til begivenheder.


Et Vesterbro-kor med en helt unik sammensætning af børn, unge og voksne fra 7 år. En skøn aktivitet at være fælles om barn og voksen imellem. Ta’ din ven, søn/datter, mor/far, bedstemor/bedstefar, nabo, onkel/tante i hånden, og kom og oplev det unikke fællesskab, der opstår ved fællessang!

Vi glæder os til at tage hul på det nye korsemester i 2022 med ‘gamle’ såvel som med nye medlemmer. Meld jer til!

Prøv det gratis én gang mellem den 12.1.2022 og 31.1.2022 og se, om det er noget for jer.

Man melder sig til for et semester ad gangen; svarende til et halvt år på ca. 15 kursusgange.

DET PRAKTISKE

Hvor foregår det: i de hyggelige rammer i Teatret Zeppelins teatersal, hvor vi synger på scenen, uanset hvilken scenografi, der står på scenegulvet.
Teatret ligger på Valdemarsgade 15 på Vesterbro i København.

Hvornår: hver onsdag fra kl. 17:30-18:40 fra den 12. jan. 2022 – 11. maj 2022

Hvad koster det: kursusprisen er 475 kr. for voksne og 325 kr. for børn for et helt semester på hele 15 kursusgange (12.1.2022-11.5.2022). Bemærk, at det er langt under “markedsprisen”.

Hvem kan melde sig til: alle, som er minimum 7 år. Der er ingen krav til niveau eller sangerfaring – kom som I er!

Hvordan melder man sig til: skriv en mail til mie@zeppelin.dk – skriv hvem du/I er, og hvor mange, du vil melde til.

‘Korcerter’: når vi har øvet os en masse sammen, optræder vi af og til og giver koncert. Vi har sunget ved flere lejligheder; julekoncert på Fisketorvet, premierer på Teatret Zeppelin og forårskoncert i Folkehuset Absalon. Vi synes det er sjovt og inspirerende at deltage i forskellige arrangementer med vores sange og vores sangglæde.

Et givende samvær

“Vi har ønsket at give børn og voksne en mulighed for at have en fast aktivitet sammen. I koret er man udøvende. Det er en aktivitet, der bringer barn og voksen tættere sammen, hvor de ser nye sider af hinanden og lærer hinanden bedre at kende. Samvær omkring en aktivitet er sådan et skønt friskt pust i dagligdagen. Børn og voksne bør lave mere sammen! Vi er ofte så travle og adskilte i hverdagen, så det her er et forsøg på et samlende projekt, der bringer input og glæde med sig.” – Mie Brandt, kunstnerisk leder på Teatret Zeppelin.
Læs mere om baggrunden for at skabe koret m.m. – klik her.

Korfri dage i ferier – se her:

Vi synger hver onsdag kl. 17.30 – 18.40.
OBS! Undtaget:
Efterårsferie: onsdag d.20. okt. 2021 (uge 42)
Juleferie: onsdag d.22. dec. & onsdag d.29. dec. 2021 (uge 52 + 53)
Premiereopløb: onsdag d.5 jan. 2022 (uge 1)
Vinterferie: onsdag d.16. feb. 2022 (uge 7)
Påskeferie: onsdag d.13. april 2022 (uge 15)

Næste semester starter op efter sommerferien onsdag d. 7. september 2022 (uge 36).

Medlemsrabat på teaterbilletter
Medlemmer af Zeppelins familiekor og kvindekor betaler kun 40 kr. for billetter til Teatret Zeppelins egne forestillinger (ledsagere til kormedlemmer betaler fuld pris).

———————————————————————-

Zeppelins Kvindekor

NY SÆSON STARTER 15. SEPTEMBER 2021

Kom og syng sammen med andre! Du er ikke nødvendigvis spor øvet i korsang, men har lysten til et inspirerende fællesskab med sange i alle afskygninger.

Kvindekoret er Teatret Zeppelins nyeste kor. Det er for kvinder, der kan lide at synge sammen. Der er ingen krav til niveau og erfaring i koret.

…………
Zeppelins kvindekor blev oprettet i 2020 på opfordring af tidligere kormedlemmer i familiekoret. De var blevet så begejstret for at synge i kor, at de kom med den gode ide, at oprette et voksenkor. Det blev til Kvindekoret, som vækkede stor genklang for både de ‘gamle’ familiekormedlemmer og nye sangglade medlemmer. Vi glæder os til 2. sæson.
Vi synger både én- og flerstemmigt, lytter og afprøver mange genrer. Det skal frem for alt være sjovt og hyggeligt – og lyde godt!

Hvor foregår det
Koret øver i Teatret Zeppelins teatersal, uanset hvilken scenografi, der står på scenegulvet. Unikke, hyggelige og skiftende omgivelser med god akustik.

.

Tidspunkt, periode og pris
Vi øver onsdage kl. 18.50-20.00.
Første semester går fra 15. september-15. december (2021) og koster 1250 kr.
Andet semester går fra 12. januar-11. maj 2022 og koster 1450 kr.
I alt 28 korgange

Tilmelding
Send en mail til kunstnerisk leder Mie Brandt, mie@zeppelin.dk – så sender vi fluks et introbrev med info om vores korleder, datoer, oplysninger m.v.

Medlemsrabat på teaterbilletter
Medlemmer af Zeppelins familiekor og kvindekor betaler kun 40 kr. for billetter til Teatret Zeppelins egne forestillinger (ledsagere til kormedlemmer betaler fuld pris).