Zeppelin logo

Teatret Zeppelins to kor

.

Teatret har to kor: Familiekoret og Kvindekoret – måske et af dem lige er sagen for dig/jer? Ingen krav til niveau og erfaring. I skal bare have lysten til at synge sammen! Læs mere om de to kor herunder.

.

Begge kor er ledet af en professionel korleder, som spiller klaver og dirigerer med god energi og et smittende højt humør.


Om korleder Line Busk Stehr
Line Busk Stehr er uddannet korleder og har dirigeret børnerytmik og kor i bl.a. Nairobi, Stockholm, Vietnam og Danmark og har iværksat Luciaoptog for den svenske ambassade i Nairobi. Hun har desuden erfaring som flamenco-danselærer i Asien. Line arbejder til daglig på Frilandsmuséet.

.

Zeppelins Familiekor

NY SÆSON STARTER 7. SEPTEMBER 2021


Et Vesterbro-kor med en helt unik sammensætning af børn, unge og voksne fra 7 år. En skøn aktivitet at være fælles om barn og voksen imellem. Ta’ din ven, søn/datter, mor/far, bedstemor/bedstefar, nabo, onkel/tante i hånden, og kom og oplev det unikke fællesskab, der opstår ved fællessang!

Vi glæder os til at tage hul på fjerde korsæson i 2021-22 med ‘gamle’ såvel som med nye medlemmer. Meld jer til!

Prøv det gratis én gang inden d. 1.10.21 og se, om det er noget for jer.

Hvor foregår det: i de hyggelige rammer i Teatret Zeppelins teatersal, hvor vi synger på scenen, uanset hvilken scenografi, der står på scenegulvet.
Teatret ligger på Valdemarsgade 15 på Vesterbro i København.

Hvornår: hver tirsdag fra kl. 17:20-18:30 fra den 7. sep. 2021 – 10. maj 2022

Hvad koster det: kursusprisen er 950 kr. for voksne og 650 kr. for børn for en hel sæson på hele 30 kursusgange (7.9.2021-10.5.2022). Bemærk, at det er langt under “markedsprisen”.

Hvem kan melde sig til: alle som er minimum 7 år. Der er ingen krav til niveau eller sangerfaring – kom som I er!

Hvordan melder man sig til: skriv en mail til mie@zeppelin.dk – skriv hvem du/I er, og hvor mange, du vil melde til.

‘Korcerter’: når vi har øvet os en masse sammen, optræder vi af og til og giver koncert. Vi har sunget ved flere lejligheder; julekoncert på Fisketorvet, premierer på Teatret Zeppelin og forårskoncert i Folkehuset Absalon. Vi synes det er sjovt og inspirerende at deltage i forskellige arrangementer med vores sange og vores sangglæde.

Et givende samvær
“Vi har ønsket at give børn og voksne en mulighed for at have en fast aktivitet sammen. I koret er man udøvende. Det er en aktivitet, der bringer barn og voksen tættere sammen, hvor de ser nye sider af hinanden og lærer hinanden bedre at kende. Samvær omkring en aktivitet er sådan et skønt friskt pust i dagligdagen. Børn og voksne bør lave mere sammen! Vi er ofte så travle og adskilte i hverdagen, så det her er et forsøg på et samlende projekt, der bringer input og glæde med sig.” – Mie Brandt, kunstnerisk leder på Teatret Zeppelin.
Læs mere om baggrunden for at skabe koret m.m. – klik her.

Korfri dage i ferier – se her:
Sæsonen går fra 7. sep. 2021 til 10. maj 2022. Vi synger hver tirsdag kl. 17.20 – 18.30.
OBS! Undtaget:
Efterårsferie: tirsdag d.19. okt. 2021 (uge 42)
Juleferie: tirsdag d.21. dec. & tirsdag d.28. dec. 2021 (uge 52 + 53)
Premiereopløb: 4. jan. 2022 (uge 1)
Vinterferie: tirsdag d.15. feb. 2022 (uge 7)
Påskeferie: tirsdag d.12. april 2022 (uge 15)

Vi starter op efter sommerferien tirsdag d. 6. september 2022 (uge 36)

———————————————————————-

Zeppelins Kvindekor

NY SÆSON STARTER D.14. SEPTEMBER 2021

Kom og syng sammen med andre! Du er ikke nødvendigvis spor øvet i korsang, men har lysten til et inspirerende fællesskab med sange i alle afskygninger.

…………
Zeppelins kvindekor blev oprettet i 2020 på opfordring af tidligere kormedlemmer i familiekoret. De var blevet så begejstret for at synge i kor, at de kom med den gode ide, at oprette et voksenkor. Det blev til Kvindekoret, som vækkede stor genklang for både de ‘gamle’ familiekormedlemmer og nye sangglade medlemmer. Vi glæder os til 2. sæson.
Vi synger både én- og flerstemmigt, lytter og afprøver mange genrer. Det skal frem for alt være sjovt og hyggeligt – og lyde godt!

Hvor foregår det
Koret øver i Teatret Zeppelins teatersal, uanset hvilken scenografi, der står på scenegulvet. Unikke, hyggelige og skiftende omgivelser med god akustik.

.

Tidspunkt, periode og pris
Vi øver tirsdage kl. 18.40-19.50 fra 14. sep. til 14. dec. 2021
I alt 13 korgange for 1250,-

Tilmelding
Send en mail til kunstnerisk leder Mie Brandt, mie@zeppelin.dk – så sender vi fluks et introbrev med info om vores korleder, datoer, oplysninger m.v.

Medlemsrabat på teaterbilletter
Medlemmer af Zeppelins familiekor og kvindekor betaler kun 40 kr. for billetter til forestillinger på Teatret Zeppelin (ledsagere til kormedlemmer betaler fuld pris).