Zeppelin logo

Teatret Zeppelins kor

.

Teatret har to kor: Familiekor og Kvindekor – måske et af dem lige er sagen for dig/jer? Ingen krav til niveau og erfaring. I skal bare have lysten til at synge sammen! Læs mere om de to kor herunder.

.

Begge kor er ledet af en professionel korleder, som spiller klaver og dirigerer med et smittende højt humør og en glædestrålende energi.


Om korleder Line Busk Stehr
Line Busk Stehr er uddannet korleder og har dirigeret børnerytmik og kor i bl.a. Nairobi, Stockholm, Vietnam og Danmark og har iværksat Luciaoptog for den svenske ambassade i Nairobi. Hun har desuden erfaring som flamenco-danselærer i Asien.

.

Zeppelins familiekor

NY SÆSON STARTER 8. SEPTEMBER 2020


Et Vesterbro-kor med en helt unik sammensætning af børn, unge og voksne fra 7 år. En skøn aktivitet at være fælles om barn og voksen imellem. Ta’ din ven, søn/datter, mor/far, bedstemor/bedstefar, nabo, onkel/tante i hånden, og kom og oplev det unikke fællesskab, der opstår ved fællessang!

Vi glæder os til at tage hul på tredje korsæson i 2020-21 med ‘gamle’ såvel som med nye medlemmer. Meld jer til!

Prøv det gratis d. 8. og 15. sep.; se, om det er noget for jer.

Hvor foregår det: i de hyggelige rammer i Teatret Zeppelins teatersal, hvor vi synger på scenen, uanset hvilken scenografi, der står på scenegulvet.
Teatret ligger på Valdemarsgade 15 på Vesterbro i København.

Hvornår: hver tirsdag fra kl. 17:00-18:10 fra den 8. sep. 2020 – 11. maj 2021

Hvad koster det: kursusprisen er 800 kr. for voksne og 600 kr. for børn for en hel sæson på hele 30 kursusgange (8.9.2020-11.5.2021). Bemærk, at det er langt under “markedsprisen”.

Hvem kan melde sig til: alle som er minimum 7 år. Der er ingen krav til niveau eller sangerfaring – kom som I er!

Hvordan melder man sig til: skriv en mail til mie@zeppelin.dk – skriv hvem du/I er, og hvor mange, du vil melde til.

‘Korcerter’: når vi har øvet os en masse sammen, optræder vi af og til og giver koncert. Vi har sunget ved flere lejligheder; julekoncert på Fisketorvet, premierer på Teatret Zeppelin og forårskoncert i Folkehuset Absalon. Vi synes det er sjovt og inspirerende at deltage i forskellige arrangementer med vores sange og vores sangglæde.

Et givende samvær
“Vi har ønsket at give børn og voksne en mulighed for at have en fast aktivitet sammen. I koret er man udøvende. Det er en aktivitet, der bringer barn og voksen tættere sammen, hvor de ser nye sider af hinanden og lærer hinanden bedre at kende. Samvær omkring en aktivitet er sådan et skønt friskt pust i dagligdagen. Børn og voksne bør lave mere sammen! Vi er ofte så travle og adskilte i hverdagen, så det her er et forsøg på et samlende projekt, der bringer input og glæde med sig.” – Mie Brandt, kunstnerisk leder på Teatret Zeppelin.
Læs mere om baggrunden for at skabe koret m.m. – klik her.

Korfri dage i ferier – se her:
Sæsonen går fra 8. sep. 2020 til 11. maj 2021. Vi synger hver tirsdag kl. 17.00 – 18.10. OBS! Undtaget:
Efterårsferie: tirsdag d.13. okt. 2020 (uge 42)
Teatersalen er optaget: tirsdag d.17. nov. 2020 (uge 47)
Juleferie: tirsdag d.22. dec. & tirsdag d.29. dec. 2020 (uge 52 + 53)
Vinterferie: tirsdag d.16. feb. 2021 (uge 7)
Teatersalen er optaget: tirsdag d.2. marts 2021 (uge 9)
Påskeferie: tirsdag d.30. marts 2021 (uge 13)
Sommerferie: sidste koraften tirsdag d.11. maj 2021 (uge 19)
Vi starter op efter sommerferien tirsdag d.7. september (uge 36)

.

———————————————————————-

Zeppelins Kvindekor

Nystartet kor for dig, der gerne vil synge sammen med andre. Du er ikke nødvendigvis spor øvet i korsang, men har lysten til et inspirerende fællesskab med sang i alle afskygninger.

…………
Vi skal synge både én- og flerstemmigt, lytte og afprøve mange genrer. Det skal frem for alt være sjovt og hyggeligt – og lyde godt!

Hvor foregår det
Koret øver i Teatret Zeppelins teatersal, uanset hvilken scenografi, der står på scenegulvet. Unikke, hyggelige og skiftende omgivelser med god akustik.

.

Tidspunkt, periode og pris
Vi øver tirsdage kl. 18.40-19.50 fra 8. sep. til 15. dec. 2020
I alt 13 korgange for 1250,-

Tilmelding
Send en mail til kunstnerisk leder Mie Brandt, mie@zeppelin.dk – så sender vi fluks et introbrev med info om vores korleder, datoer, oplysninger m.v.