Zeppelin logo

Mustafas kiosk

“Ding dong.”

“Hvad skulle det være? Man kan købe næsten alt. Hvad med den sang om en kiosk?” 

“Ja tak.”

Teater Fantast inviterer de 4 -10 årige og deres forældre ind i kiosken og præsenterer digtene fra Jakob Martin Strids moderne børnebogsklassiker som en ægte rodebutik af forskellige små historier fortalt med musik, sang, dukker, skuespil og teatermagi.

Med nykomponeret musik af Mads Mouritz.

En familieteaterkoncert bestående af 17 små scener med 4 forskellige slags dukker, 8 forskellige instrumenter, 3 skyggespil, briller, parykker, falske tænder, kostumer samt en scenografi der forvandler sig til en gravko.

SPILLEPERIODE

Forestillingsrækken 10.-12. maj er oprettet som erstatning for den aflyste forestillingsrække 6.-11. marts.

Spilletiderne er:
Mandag 10. maj kl. 9:45 og 12:15
Tirsdag 11. maj kl. 9:45 og 12:15
Onsdag 12. maj kl. 9:45 og 12:15

Zenobia

NB. Forestillingerne den 3.-5. maj afvikles som lukkede skoleforestillinger uden adgang for øvrig offentlighed. Teatret åbner officielt for alle fra den 6. maj. Mere info om retningslinjer, coronapas og restriktioner følger, så snart myndighederne har udarbejdet informationsmateriale herom (forventet ca. 20. april).

__

ZENOBIA er en smuk, enkel og gribende historie om børn på flugt – om liv og død, og om hvad mennesker må udholde og ofre, når krigen raser.

Forestillingen bygger på den danske, prisbelønnede grafiske roman af samme navn, skabt af Morten Dürr og Lars Horneman, som handler om den syriske pige Aminas liv frem til den dag, hvor den båd på Middelhavet, hun befinder sig i, kæntrer.

Reumert-vindende instruktør
Forestillingen, som er instrueret af den i 2019 Reumert-vindende dramatiker Andreas Dawe (“Vort mismods vinter”), blander mange udtryksformer, og kombinerer et stærkt visuelt udtryk med markante elementer af lyd, nykomponeret musik, dans, bevægelse og tekst, og scenen er et grænseløst rum, hvor en skuespiller og en danser møder publikum i tæt kontakt, respekt og lydhørhed.

Flugten fra krigen
Zenobia var engang for mange år siden dronning i Syrien. Stolt, stærk og sej – og en kriger, der satte sig op imod overmagten, kejseren af Rom. Forestillingens hovedperson Amina mister sine forældre i borgerkrigen i deres hjemland Syrien, og en onkel tager sig derefter af hende og sender hende på flugt i håbet om, at ikke også hun skal blive krigens offer. På sin tur hen over Middelhavet, og inden det går galt, tænker Amina på Zenobia og på at være som hende: en, som kan klare alt.

Undervisningsmateriale
Kære lærer. CLIO har lavet skolemateriale til forestillingen. Heri kan du finde opgaver, inspiration m.m.
For danskfaget mellemtrin: https://portals.clio.me/dk/dansk/4-6/index.php?id=19125
For danskfaget udskoling:  https://portals.clio.me/dk/dansk/7-10/index.php?id=19646

 

Vitello

OBS! FORESTILLINGEN ER AFLYST!

Corona-situationen spænder desværre ben for afviklingen af forestillingen.
Alle med billetter til forestillingen er blevet eller vil snarest blive kontaktet via mail.
Tusind tak for jeres forståelse!

—————————————————————–

Vigtigt! Mød 15-20 min. FØR forestillingens start (starttidspunkt er angivet på billetten).

Vitello hedder Vitello, fordi Mor har boet i Italien i to måneder, dengang hun var meget ung og vist også meget smuk. Men nu bor Mor i Danmark i et rækkehus ved siden af ringvejen, hvor der kører mange biler. I teaterforestillingen leder Vitello efter en far, han kan vise frem til sine irriterende venner, tvillingerne Max og Hasse og møgungen William. I sin søgen får han både en klam kæreste, møder en tunghør pølsemand og Gud. Og er det i orden at have en papfar med en rød sportsvogn, når ens rigtige far er en superengel?

Man kan sige meget om Vitello, men kedeligt bliver det aldrig. Vitello er nemlig ikke ret god til at kede sig, så han skal nok finde på noget – enten sammen med de irriterende tvillinger Max og Hasse eller sammen med møgungen William eller også bare sammen med sig selv.

En sjov musikforestilling for hele familien med iørefaldende sange og skøre replikker.
Kim Fupz Aakesons ”Vitello”-bøger er nogle af landets mest populære børnebøger. Der findes 14 bøger om krudtuglen Vitello. 8 af disse er med i teaterforestillingen.

At tælle

OBS! FORESTILLINGEN ER AFLYST!

Corona-situationen spænder desværre ben for afviklingen af forestillingen.
Alle med billetter til forestillingen er blevet eller vil snarest blive kontaktet via mail.
Tusind tak for jeres forståelse!

———————————————————————————–

 

I AT TÆLLE møder vi bl.a. Sherif-Chef-Bossen, som sørger for 5 ting: Lov, Orden & ’No Bull Shit’. Han har en 6-løber, har skudt 7 kvægtyve, 8 bankrøvere og 29 kaniner, og anholdt 10.000 lommetyve! Men så dukker Mr. Bad-Ass-Banditten op …

’At tælle’ er at nævne tallene i rækkefølge ét efter ét…; 1, 2, 3 … Det er også at have betydning/at gælde… Men det kan også være at medtælle… Og forestillingen sætter tal, mængde, logik, matematik, plus, minus, mindre end, større end… og meget, meget mere i sprælsk spil.

AT TÆLLE er et legende, filosofisk og publikumsinddragende regnemaskineri på scenen, sammensat af kropslighed, ny dansk dramatik, små animationsfilm, samt nykomponeret sang og musik.

Om ‘hvid støj’
hvid støj er baseret i Århus og producerer scenekunst for børn og unge der…
…afspejler og bibringer relevans
…tør udfordre sanser og intellekt
…skaber et intenst og dynamisk møde
…eksperimenterer og afprøver nye formsprog

Beatbox Sensation

OBS! FORESTILLINGEN ER AFLYST!

Corona-situationen spænder desværre ben for afviklingen af forestillingen. Beatbox Sensation rykkes til nye datoer i marts 2022.
Alle med billetter til forestillingen er blevet eller vil snarest blive kontaktet via mail.
Nedlukningen lægger endnu engang et massivt pres på vores sparsomme personaleressourcer og prøvede teater, hvilket kan give længere svar- og behandlingstider end normalt. Tusind tak for jeres forståelse!

———————————————————————————–

 

Beatboxere formår at anvende deres stemme til at forme musikinstrumenter på en fantasifuld måde og gøre det til noget helt særligt når de laver både cool, heftige og sjove lyde. I “Beatbox Sensation” møder publikum to beatboxere i en dialog som spejles/tolkes af dansere som visualiserer det musikerne “fortæller” hinanden. Danserne præsenterer musikken for publikum. De anvender musikken som en oplevelse og lader den være inspiration til bevægelser. Fællesskabet og at lave noget sammen vises på scenen som en modpol til sociale medier på internettet. Forestillingen er en manifestation af, at det at være dygtig til noget og kunne noget rigtig godt, er et bevis på at du er “noget” eller “nogen”, som er meget mere værd end de negative indtryk som holder dig tilbage eller nede. At udtrykke det du brænder for rækker for at være “cool”!.

Stikord/emneord: Breakdance, Streetdance, Beatbox

Verden er væltet - stream

Verden er væltet – streamet live fra teatersalen

LIVE-STREAMING

‘Verden er væltet’ skulle have spillet for publikummer i teatersalen den 23.-27. marts, men alle teatre i Danmark er lukket til foreløbigt 5. april. I stedet live-streames forestillingen fra et tomt Teatret Zeppelin ud til masserne hele fem gange den 24.-25. marts.
Gæster, som havde billet til den fysiske forestilling, er blevet kontaktet via mail bl.a. med tilbud om at konvertere teaterbilletterne til billetter til den live-streamede udgave af forestillingen.
Du kan få tilsendt link til live-stream ved at købe adgang (priser fra 40-135 kr.) – klik på ‘KØB BILLET’ forneden.

SPILLETIDER
ONSDAG 24. MARTS 2021 10:15
ONSDAG 24. MARTS 2021 13:00
TORSDAG 25. MARTS 2021 10:15
TORSDAG 25. MARTS 2021 13:00
TORSDAG 25. MARTS 2021 20:00

OM FORESTILLINGEN

Verden er væltet. Nej ikke endnu, men den er lige ved at tippe over.

En 15-årig dreng opholder sig, ligesom alle andre 15-årige, på sit værelse. Hér sætter en skoleopgave gang i tanker og fantasier over, hvem han selv er. Han står midt i sin alders virvar og forvirring, og mens han kastes rundt mellem følelser og forestillinger, bliver spørgsmål og forventninger til, hvem han er, og hvad der skal blive af hans fremtid, ved med at presse sig på. Stemmer fra omverdenen dukker uinviteret op i forvrængede zoom-samtaler, og selv sin egen stemme genkender han ikke længere.

Forestillingen er bl.a. baseret på interviews med aldersgruppen og udformes som en collage af følelser, temaer og skiftende stemninger. Under overskrifter som ensomhed, kærlighed, lyst, venskab og tvivl giver forestillingen stemme til nogle af de tanker og følelser, der rører sig i et ungt menneske på vej til at blive voksen i begyndelsen af det 21. århundrede.

Verden er væltet er en sårbar, humoristisk og fabulerende forestilling om at finde sig selv i de andres fortælling.

Spektakelven

OBS! FORESTILLINGEN ER AFLYST PGA. CORONA-LOCKDOWN! ALLE KUNDER ER BLEVET ELLER VIL SNAREST BLIVE KONTAKTET FOR VALGMULIGHEDER.

Alle billetkøbere vil blive kontaktet af gæstespillet bag denne forestilling eller af billetudbyderen Billetten A/S. Vi takker for jeres tålmodighed og for jeres forståelse i denne svære tid! 


 

 

Gøje Rostrup præsenterer Spektakelven: en danseforestilling for børn i alderen 3-8 år og deres voksne

Pressen skrev:

Anne Middelboe Christensen, teateravisen.dk, 30. april 2019:
“Noget af det mest forfriskende design, jeg længe har set på en dansk scene (…) Det er eventyrvæsner og drømmeskikkelser, der vækker børnenes nysgerrighed (…) de bliver nødt til bare at åbne sanserne og lege med på den basale teaterleg: at se på de optrædende – og straks bruge fantasien til at tolke løs.”

 

Ulla Strømberg, kulturkupeen.dk, 17. oktober 2018:
“Hvis teatermagi og teaterkommunikation skal koges ned til 30 minutter og være en introduktion til fremtidens oplevelsesmuligheder, må denne lille forestilling være ideel for alle børn.”

Romeo og Julie

OBS! FORESTILLINGEN ER AFLYST PGA. CORONA-LOCKDOWN! ALLE KUNDER ER BLEVET ELLER VIL SNAREST BLIVE KONTAKTET FOR VALGMULIGHEDER.

Alle billetkøbere vil blive kontaktet af Teater Refleksion, som står bag denne forestilling, eller af billetudbyderen Billetten A/S. Vi takker for jeres tålmodighed og for jeres forståelse i denne svære tid! 


 

En strid mellem to familier har varet i årtier, og had er gået i arv. Men hvad vejer tungest – kærlighed eller tradition?

Med humor og snilde gøres den rørende fortælling om Romeo og Julie inderlig, levende og dynamisk. To, hvis kærlighed ikke vil bukke under for frygt, fordomme og magt. Fyldt med stemninger og problematikker både børn og voksne kan nikke genkendende til.

Teateravisen skrev:
“Teater Refleksions dukketeaterversion af ’Romeo og Julie’ gendigter ikke blot Shakespeares klassiker som et børnevenligt eventyr. …Den fortæller simpelthen hele den grusomme tragedie på en måde, som børnene forstår.”

 

Mustafas Kiosk

OBS! FORESTILLINGEN ER AFLYST PGA. CORONA-LOCKDOWN! ALLE KUNDER ER BLEVET ELLER VIL SNAREST BLIVE KONTAKTET AF OS FOR VALGMULIGHEDER.

Der er oprettet en ny spilleperiode for Mustafas Kiosk på Teatret Zeppelin den 10.-12. maj 2021.
For spørgsmål, kontakt os på billet@zeppelin.dk eller tlf. 33220478 (hverdage kl. 10-14)

 


 

 

“Ding dong.”

“Hvad skulle det være? Man kan købe næsten alt. Hvad med den sang om en kiosk?” 

“Ja tak.”

Teater Fantast inviterer de 4 -10 årige og deres forældre ind i kiosken og præsenterer digtene fra Jakob Martin Strids moderne børnebogsklassiker som en ægte rodebutik af forskellige små historier fortalt med musik, sang, dukker, skuespil og teatermagi.

Med nykomponeret musik af Mads Mouritz.

En familieteaterkoncert bestående af 17 små scener med 4 forskellige slags dukker, 8 forskellige instrumenter, 3 skyggespil, briller, parykker, falske tænder, kostumer samt en scenografi der forvandler sig til en gravko.

The Game

OBS! FORESTILLINGEN ER AFLYST!

Myndighederne har pr. 9/12-2020 beordret alle teatre i 38 kommuner – herunder Københavns Kommune – lukket.
Vi kontakter alle kunder snarest via mail. Nedlukningen lægger endnu engang et massivt pres på vores sparsomme personaleressourcer og prøvede teater, hvilket kan give længere svar- og behandlingstider end normalt. Tusind tak for jeres forståelse!

———————————————————————————–

“The Game” er en teatralsk koncert med masser af musik og dans på højeste niveau som smelter sammen og garanteret giver publikum en fantastisk og unik oplevelse!

Beatboxere kan lave både cool, heftige og sjove lyde, fordi de formår at bruge deres stemme til at forme instrumenter på en fantasifuld måde og gøre det til noget helt særligt! Indenfor beatboxen´s verden eksisterer begrebet ”fantasy battle” som er en sjov/venlig ”kamp” mellem beatboxere. I dansens verden kaldes det en ”friendly battle” hvor dansere ”kæmper” mod hinanden med et glimt i øjet. I ”The Game” kommer disse battles til udtryk på tværs af genrerne og publikum kommer til at opleve, hvordan artisterne på en eksperimenterende og inkluderende måde battler med og mod hinanden.

Med inspiration fra forskellige stilarter som akrobatik, parkour, martial arts, musik, dans, scenekunst og teater, og udført med en diversitet af kropsudtryk, garanteres en performance af en anden verden.

På cool, rå, æstetisk og legende vis vil Freestyle Phanatix føre sit publikum gennem et overraskende, energikompakt, musikalsk og underholdende show i international klasse.

Nisser til søs

OBS! FORESTILLINGEN ER AFLYST!

Myndighederne har pr. 9/12-2020 beordret alle teatre i 38 kommuner – herunder Københavns Kommune – lukket.
Vi kontakter alle kunder snarest via mail. Nedlukningen lægger endnu engang et massivt pres på vores sparsomme personaleressourcer og prøvede teater, hvilket kan give længere svar- og behandlingstider end normalt. Tusind tak for jeres forståelse!

———————————————————————————–

En skør og sjov juleforestilling med iørefaldende musik om at bruge sin fantasi  – hvor publikum synger med og får julen i deres hjerter.

Nis og Nisse Sisse skal fejre jul hos deres Tante Hanegal, men da de når frem er Tante Hanegal slet ikke hjemme. Hun har lagt en seddel om at hun er taget ud på de syv have for at finde de helt rigtige julekrydderier til alle julekagerne. Hun er taget ned hvor peberet gror og ved ikke hvornår hun kommer tilbage.

Nis og Nisse Sisse bliver rigtig kede af det, for hvordan skal de holde jul uden deres elskede Tante Hanegal? Men så får Nisse Sisse en ide: de sejler da bare efter hende. Nis kan ikke se hvordan det skal kunne lade sig gøre, for de har jo hverken båd eller sejl – og så kan han heller ikke svømme. Men hvis man bruger sin fantasi kan man nå langt, siger Nisse Sisse – og så bygger de to nisser en båd og sejler afsted.

Ude på havet møder de en ensom pirat og en skør blæksprutte, som udfordrer de to nisser, og glæden er stor, da de endelig ankommer til Juleøerne, hvor de håber, de kan finde Tante Hanegal…

Nisser til søs – gæstespil af Louise Schouw Teater.

Lille Frø

NB! AFLYST PGA. CORONAVIRUS

INFO FRA TEATRET ZEPPELIN
Info om coronavirus. Læs mere her!

NB! Forestillingen streames live fra Teatret Zeppelins sal den 19. marts og 21.marts kl. 12:30
Læs mere om livestreamingen her!

————————————————————

Gal eller genial? Slem frø eller succesfuld kunstner?
Imens to kustoder stiller op til en udstilling af Lille Frøs kunstværker, fortælles historien om hans liv. Om hvordan han kom fra rummet og landede i en meteor hos familien frø. Om hvordan der var et problem med, at det viste sig, at han nogle gange var meget slem.


Forestillingen er baseret på bogen Lille Frø af Jakob Martin Strid og er en co-produktion mellem Teater Fantast og Thy Teater.

Strids “Lille Frø” er en blanding af den klassiske dannelsesroman og en dramatisk roadmovie i form af en populær børnebog med typiske, skønne tegninger. Teater Fantast, der står bag den succesfulde dramatisering af Strids “Mustafas Kiosk”, sætter nu “Lille Frø” i scene med alle de frække og skøre påfund fra den lille forældreløse frø fra rummet. Udover en masse festlige narrestreger handler fortællingen om at rejse langt væk hjemmefra, men mest af alt om, at man er god nok, som man er og i virkeligheden er elsket, på trods af at man er en SLEM lille frø.

Se spilletider ved at klikke på knappen KØB BILLET forneden.

 

Zenobia

NB! FLYTTET PGA. CORONAVIRUS

Zenobia er rykket til den 3.-9. maj 2021. Alle billetkøbere får besked med valgmuligheder tilsendt via e-mail.

Info om coronavirus og aflysninger. Læs mere her!

————————————————————-

ZENOBIA er en smuk, enkel og gribende historie om børn på flugt – om liv og død, og om hvad mennesker må udholde og ofre, når krigen raser.

Forestillingen bygger på den danske, prisbelønnede grafiske roman af samme navn, skabt af Morten Dürr og Lars Horneman, som handler om den syriske pige Aminas liv frem til den dag, hvor den båd på Middelhavet, hun befinder sig i, kæntrer.

Reumert-vindende instruktør
Forestillingen, som er instrueret af den i 2019 Reumert-vindende dramatiker Andreas Dawe (“Vort mismods vinter”), blander mange udtryksformer, og kombinerer et stærkt visuelt udtryk med markante elementer af lyd, nykomponeret musik, dans, bevægelse og tekst, og scenen er et grænseløst rum, hvor en skuespiller og en danser møder publikum i tæt kontakt, respekt og lydhørhed.

Flugten fra krigen
Zenobia var engang for mange år siden dronning i Syrien. Stolt, stærk og sej – og en kriger, der satte sig op imod overmagten, kejseren af Rom. Forestillingens hovedperson Amina mister sine forældre i borgerkrigen i deres hjemland Syrien, og en onkel tager sig derefter af hende og sender hende på flugt i håbet om, at ikke også hun skal blive krigens offer. På sin tur hen over Middelhavet, og inden det går galt, tænker Amina på Zenobia og på at være som hende: en, som kan klare alt.

The Game

NB! FLYTTET PGA. CORONAVIRUS

THE GAME er rykket til den 12.-17. december 2020. Alle billetkøbere har fået besked med valgmuligheder tilsendt via e-mail.

Info om coronavirus og aflysninger. Læs mere her!

——————————–

“The Game” er en teatralsk koncert med masser af musik og dans på højeste niveau som smelter sammen og garanteret giver publikum en fantastisk og unik oplevelse!

Beatboxere kan lave både cool, heftige og sjove lyde, fordi de formår at bruge deres stemme til at forme instrumenter på en fantasifuld måde og gøre det til noget helt særligt! Indenfor beatboxen´s verden eksisterer begrebet ”fantasy battle” som er en sjov/venlig ”kamp” mellem beatboxere. I dansens verden kaldes det en ”friendly battle” hvor dansere ”kæmper” mod hinanden med et glimt i øjet. I ”The Game” kommer disse battles til udtryk på tværs af genrerne og publikum kommer til at opleve, hvordan artisterne på en eksperimenterende og inkluderende måde battler med og mod hinanden.

Med inspiration fra forskellige stilarter som akrobatik, parkour, martial arts, musik, dans, scenekunst og teater, og udført med en diversitet af kropsudtryk, garanteres en performance af en anden verden.

På cool, rå, æstetisk og legende vis vil Freestyle Phanatix føre sit publikum gennem et overraskende, energikompakt, musikalsk og underholdende show i international klasse.

Prinsesse Caraboo

NB! AFLYST PGA. CORONAVIRUS

Info om coronavirus og aflysninger. Læs mere her!

———————————————–

Året er 1817. På en strand nær Bristol finder man en ung forskræmt kvinde. Hun bærer turban,  og taler et uforståeligt sprog. Men hvem er denne eksotiske skabning? Og hvor kommer hun fra?

Prinsesse Caraboo er den sande historie om den fattige Mary Wilcocks der i starten af 1800-tallet tog fusen på det halve af England, ved at udgive sig for at være en eksotisk skibsbruden prinsesse.

“Verden vil bedrages” siger et gammelt græsk ordsprog. Og det gælder vel stadig?

Vi mennesker tiltrækkes af fantasiske historier, hvor der er pyntet lidt på sandheden. Og i det tilfælde har løgnen vel et positivt formål. At opfinde nye verdener og at leve sig ind i at være en anden selve legen og teatrets væsen. Og man må kunne drømme for at skabe forandring.

INFO FRA TEATRET ZEPPELIN
Info om coronavirus. Læs mere her!

Den Store Nisseprøve

I ”Den store Nisseprøve” skal de to nisser Nis og Nisse Sisse i skole, for det er nemlig sådan, at alle nisser hvert 100. år skal til nisseprøve for at få lov til at beholde deres røde nissehuer. Dumper de, må de i stedet bære den grønne nissehue, og det er enhver nisses skræk at skulle ende sine dage som grøn havenisse.

Nis og Nisse Sisse får en dårlig start på prøven, fordi de kommer for sent, men Nisse Sisse får hurtigt indhentet det forsømte, fordi hun er en god og dygtig elev med stor respekt for lærerinden Frøken Hanegal. Nis har imidlertid problemer. Som alle unge drenge-nisser har han svært ved at sidde stille og holde koncentrationen i skolen, og han kommer til at lave helt om på nogle af julesangene. Han er en rigtig drillenisse, som får stor sympati hos børnene.

En Rigtig Nisse

Ida er flyttet ind i sit nye hus, og der er rod over det hele og fyldte flyttekasser, der kun venter på at blive pakket ud. Så julen beslutter Ida sig for at springe over. Den er der slet ikke tid til. Og pyt med det, for det bedste er, at fra nu af er der ingen andre, der skal bestemme, hverken om der skal holdes jul, eller hvor tingene skal stå.

Og dog… for i Idas nye hus bor der nemlig en nisse – en RIGTIG nisse. Den elsker risengrød og er glad for, at der endelig er flyttet et menneske ind, så den igen kan få sin grød. Den leder over alt, roder rundt i tingene, flytter kasser og rumsterer og pusler i det hele taget mægtig meget, som var der mus og rotter over alt. Men grød finder nissen ikke. Så nu må den bruge nisselist for at få Ida til at komme i julestemning og lave en god portion julegrød – uden at hun opdager, hvem det er til.

Nissetryllerier og forvekslinger driver historien frem, og Ida må se i øjnene, at man ikke bare sådan kan springe julen over. Slet ikke når man bor med en rigtig nisse.

Sæson 2018-19

Billetsalget til den kommende sæson er allerede startet og går derudaf!
Vil du læse om eller bestille billetter til forestillinger i sæson 2018-19 allerede nu, så klik på FORESTILLINGER i menuen, eller ring til os på tlf. 3322 0478.
NB. Skoler og bestilling til hele klasser: Køb ikke online, men ring til os!

 

Teatret Zeppelins egne forestillinger i sæson 18/19


RONJA RØVERDATTER
1. sep. – 26. okt. 2018

Astrid Lindgrens mesterlige fortælling om et venskab, der flytter bjerge.

Fra 7 år

Find billetter

 

 

FROSTBRØDRE
26. jan. – 22. mar. 2019

sagndrama om de nordiske guders sidste dage og om nordboerne, der troede på dem.

Fra 7 år

Find billetter

 

—————————————————-

Gæstespil på Teatret Zeppelin i sæson 18/19

Fuld fart på Villads fra Valby
Gæstespil af Louise Schouw Teater

5.-17. nov. 2018

Fra 4 år

Find billetter

 

 


To BE

Gæstespil af Passepartout Theatre Production

19.-24. nov. 2018

Fra 6-12 år

Find billetter

 

 


Sikke mange klokken slår

Gæstespil af Louise Schouw Teater

28. nov.-2. dec. 2018

Fra 3-9 år

Find billetter

 

 


Julemandens jul

Gæstespil af Teater Lille Hest

3.-6. dec. 2018

Fra 2-5 år

Find billetter

 

 


Lyt

Gæstespil af Teatret OM

9.-13. apr. 2019

Fra 6 år

Find billetter

 

 


Trilogien: E-boy, R og 3RD

Gæstespil af Freestyle Phanatix

24.-28. apr. 2019

Fra 6 år

Find billetter

 

 


Diagnose Utilpas

Gæstespil af Teater Uden Vægge

2.-8. maj 2019

Fra 9 år

Find billetter

 

 


Salt

Gæstespil af Det Olske Orkester

21.-27. maj 2019

Fra 12 år

Find billetter

 

 

Vi glæder os til at se dig i den nye sæson!

SALT

For text in English, see below

Salt handler om at kalde en druknet far tilbage til sin datter for at tage afsked. Den unge frisindede Morten forsøger at hjælpe pigen Ida, som tror, hendes druknede far er kommet i helvede. Men i Harboøre møder han ikke ´fjenden´ i form af enkeltpersoner men et stærkt solidarisk kollektiv. Med Salt lukker vi os inde bag de nationale grænser efter tabet af imperiets storhed i 1700 tallet og stiller skarpt på forestillingen om tro, romantisk frisind og spirende nationalisme.

I et tæt mørke med sprukne stemmer i salmesang og hviskende bøn inviterer vi publikum til et fælles måltid omgivet af modsætningerne mellem den ensommes eksistentielle tvivl og kollektivets fundamentalisme. Inspireret af historiske hændelser samt af Hans Kirks roman “Fiskerne”.

Det Olske Orkester skaber fra 2017 til 2020 trilogien: “En nations selvhad – Danmark mellem skam og selvovervurdering” omhandlende danskernes selvforståelse gennem de sidste 300 år. Salt er anden del af denne trilogi. Forestillingerne i trilogien kan ses uafhængigt af hinanden.

Forestillingen spiller på Teatret Zeppelin under teaterfestivalen CPH Stage.

GRATIS SÆRARRANGEMENT 25. MAJ
45 minutters foredrag af Lars Jensen (RUC) og instruktør Lotte Faarup før forestillingen med mulighed for spørgsmål. Om den brydningstid i historien, hvor vi begyndte at dyrke fortællingen om en dansk identitet og fædrelandet i kunst, religion og kultur.
Læs mere her.

GRATIS UNDERVISNINGSMATERIALE FOR SKOLER
Klik her for at downloade

STOR ARTIKEL OM FORESTILLINGEN
Læs Kristeligt Dagblads store interviewartikel om forestilling Salt – klik her.

SPILLETIDER:
Torsdag 23/5-2019 20:00
Fredag 24/5-2019 10:00 og 20:00
Lørdag 25/5-2019 16:00
Søndag 26/5-2019 16:00
Tirsdag 28/5-2019 20:00 (på engelsk)
Onsdag 29/5-2019 20:00 (på engelsk)

Description in English

The young journalist Frederik tries to help the girl Karen, who thinks, that her farther drowned and went to hell, because of the evangelical priest, who condemned him at the burial.
In Harboøre he dosen´t meet the ´enemy´ individually but a strong solidaric community.
With Salt we are closing in behind the national borders and focus on beliefs, the free mind and nationalism in spe.
In the dense darkness with cracked voices in psalm song and whispering prayers, we invite the audience out in to the west wind and in to a drama full of the contradictions between the existential doubts of the individual and the collective fundamentalism.
Inspired by real events and “The fishermen” by Hans Kirk.

Salt will be performed in English on the following dates:
Tuesday May 28th 2019 at 8:00 pm
Wednesday May 29th 2019 at 8:00 pm

Diagnose Utilpas

Hvordan er det konstant at tænke anderledes og få at vide, at det er forkert? Hvordan føles det at leve op til alles forventninger i konstant frygt for at falde igennem? Hvordan er det at have ADHD, når der bliver krævet, at man sidder stille og lytter?

DIAGNOSE UTILPAS er en forestilling om at føle sig anderledes og ikke at passe ind.

Gennem teaterforestillingen kommer publikum til at gå i klasse med forskellige karakterer og følge dem igennem en helt almindelig dag. Blandt andre Sofie, den dygtige pige, der er er bange for at række hånden i vejret i rædsel for, at svaret er forkert. Anders, der i mangel på faglig interesse drømmer sig ind i mere spændende verdener, og den ressourcestærke pige Emma, som til trods for sit kloge hoved keder sig ihjel i timerne.

DIAGNOSE UTILPAS handler om den danske folkeskole og har som formål at åbne op for en refleksion omkring det at gå i skole og derved skabe en større forståelse for de forskellige positioner, der findes i en klasse. Forestillingen sætter måden, vi opdrager hinanden på i fokus og gør den naturlige størrelse skolen virker som, til noget vi kan diskutere, bevæge og blive klogere på.

TEATER I SURROUND
Teater Uden Vægge ønsker at lade vores publikum blive en del af selve scenografien – uden den fjerde væg. I teaterforestillingen DIAGNOSE UTILPAS fungerer publikum som en del af scenografien, hvor skuespillerne og publikum blandt andet er en del af det samme klasseværelse, den samme skolegård eller til den samme forældresamtale. Skiftene mellem de fysiske rum markeres ved hjælp af et lydbillede i surround sound.

UNDERVISNINGSMATERIALE
Gratis download af undervisningsmateriale til forestilling, lavet af Teater Uden Vægge.
Undervisningsmateriale 4.-6. klasse – download her.
Undervisningsmateriale 7.-9. klasse – download her.