Zeppelin logo

Sæson 2021-22

Billetsalget til den kommende sæson er skudt i gang!
Efter et år i covid-dvale hungrer vi efter at komme ud og opleve igen – det nære og det levende.
Kom og besøg os på Vesterbro!

Du kan bestille billetter og læse mere om forestillingerne på Teatret Zeppelin i sæson 2021-22. Klik dig blot ind på forestillingerne ude i højre side (på computer) eller ved at scrolle ned (på mobiltelefon). Bestil ved at klikke på ‘KØB BILLET’ under forestillingen, eller ring til os på tlf. 33 22 04 78.
NB. Skoler og bestilling til hele klasser: Køb ikke online, men ring til os!

SÆSONBROCHURE 2021-22

Klik her for at læse brochuren – eller se repertoiret herunder eller til højre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIO, MIN MIO
8. jan.-5. mar. 2022 | fra 7 år
Astrid Lindgrens elskede klassiker vender tilbage til Teatret Zeppelin. Se eller gense den anmelderroste opsætning om drengen Bo, der rejser til Landet i det fjerne og forvandles til prins Mio. I den eventyrlige verden får prins Mio en vigtig mission. Han skal redde landets børn, som den onde ridder Kato har forvandlet til forheksede fugle…
NB. forestillingen spiller også i Randers d. 25. nov.-20. dec. 2021

 

FAR TIL VEJRS MED ALFONS ÅBERG
21.-27. nov. 2021 | fra 2-9 år
Alfons Åberg er en ener i nordisk børnebogslitteratur, og nu kan I nyde hans selskab i en skøn teaterforestilling for de 2-9-årige baseret på de originale Alfons Åberg-historier.
Forestillingen er en co-produktion mellem svenske Comedy Art Theatre, som står for den kunstneriske del, og Teatret Zeppelin, som står for den administrative del, herunder turnékoordinering.

 

GÆSTESPIL

Forestillinger af andre teatre, som spiller på Teatret Zeppelins scene i sæson 2021/22

 

DEN MÅDE DU HÆRGER MIG
4.-9. sep. 2021 | fra 14 år
Gæstespil af PT Teater

ANTONS STEN
5.-10. okt. 2021 | fra 2-6 år
Gæstespil af Faster Cool

DEN LILLE PRINS
23.-31. okt. 2021 | fra 6 år
Gæstespil af Teater Next

VILLADS FRA VALBY
1.-6. nov. 2021 | fra 4 år
Gæstespil af Louise Schouw Teater

EN RIGTIG NISSE
28. nov.-3. dec. 2021 | fra 3-8 år
Gæstespil af Det Lille Verdens Teater

DEN STORE NISSEPRØVE
4.-11. dec. 2021 | fra 4-10 år
Gæstespil af Louise Schouw Teater

JA JA NEMLIG
14.-19. dec. 2021 | fra 4-8 år
Gæstespil af De Røde Heste

BEATBOX SENSATION
22.-26. marts 2022 | fra 6 år
Gæstespil af Freestyle Phanatix

TYREN FERDINAND
5.-9. apr. 2022 | fra 5 år
Gæstespil af Passepartout Theatre Production

MICROCOSMOS
20.-22. apr. 2022 | fra 4 år
Gæstespil af Meridiano Teatret

TYS TYS
25.-30. apr. 2022 | fra 4-8 år
Gæstespil af Hvid Støj Sceneproduktion

 

SÆRARRANGEMENTER

Foruden teaterforestillinger kan du glæde dig til en stribe særarrangementer i løbet af året, bl.a. prøvevisninger fra HAUT’s Artists in residency-projekter, Zeppelins julestuetradition, tøjbyttedag, Bloom feriecamp i efterårsferien og meget mere.
Se og læs om arrangementerne under SÆRARRANGEMENTER.

Beatbox Sensation

Nu kan du endelig få lov at opleve den længe ventede forestilling med de sejeste human beatboxere og street dansere. Spilleperioden blev fremrykket et par gange i 2020, men nu er det nu – glæd jer til at blive bevæget af bevægelse og rytmer med noget på hjerte.

Beatboxere formår at anvende deres stemme til at forme musikinstrumenter på en fantasifuld måde og gøre det til noget helt særligt når de laver både cool, heftige og sjove lyde. I “Beatbox Sensation” møder publikum to beatboxere i en dialog som spejles/tolkes af dansere som visualiserer det musikerne “fortæller” hinanden. Danserne præsenterer musikken for publikum. De anvender musikken som en oplevelse og lader den være inspiration til bevægelser. Fællesskabet og at lave noget sammen vises på scenen som en modpol til sociale medier på internettet. Forestillingen er en manifestation af, at det at være dygtig til noget og kunne noget rigtig godt, er et bevis på at du er “noget” eller “nogen”, som er meget mere værd end de negative indtryk som holder dig tilbage eller nede. At udtrykke det du brænder for rækker for at være “cool”!.

Stikord/emneord: Breakdance, streetdance, beatboxing, rytme, gadekultur, talent, tro på sig selv

Tys tys

Vi er midt i en krisetid med en usynlig, hemmelig gæst blandt os. Vi skærmer os bag computeren og bliver ekspederet bag plexiglas. Vi værner og skærmer os stadig mod den hemmelige, usynlige og ubudne gæst, der skjult truer os og dem, vi holder af. Den virkelighed kommer til i lang tid at påvirke os og vores gensidige ageren med hinanden – store som små.

Så hvordan agerer børn i vores nye fælles virkelighed? Hvordan forholder de sig til de hemmelige og farlige bæster, vi ikke kan se med det blotte øje? Børn håndterer kriser helt anderledes end voksne. De finder deres egne legende veje for at håndtere og agere i nye hverdage efter en krisetid. Denne legende vej skal forestillingen TYS TYS omfavne og genspejle.

TYS TYS er en underfundig, gennemkoreograferet og legende forestilling, hvor det visuelle grundelement er glas/plexiglas, og derfor er synlighed/usynlighed sat i spil. I et univers af plexiglas med transparente og ikke-transparente former og figurer, dukker der pludselig en hemmelig, ubuden og rund gæst op. Den ligner til forveksling en rund COVID-19 virus. Er det en mystisk, hemmelig ven for nogen eller en farlig fjende for os alle? Mysteriet om den hemmelige gæst, der nogle gange efterlader spor og andre gange ikke, er sat i gang…

Microcosmos

En forestilling af Giacomo Ravicchio med musik af Jérôme Baur.

 Ganske vist er Olivia lille, til gengæld er hendes tanker så store, at hun kan forestille sig alt i hele verden.

Olivia er næsten 6 år og er så stærk og uovervindelig, at hun næsten har det gule bælte i karate. Hun ved meget om mange ting og alligevel er der så meget at undre sig over i den store, mangfoldige og ubegribelige verden. Heldigvis har hun sin fantasi og med den kan hun søge efter svar og rejse lige derhen, hvor hun vil, selv langt ud i universet.

Alle mennesker går nogen gange rundt og undrer sig… også de allermindste.

En billedmagisk og musikalsk forestilling for alle fra 4 til 100 år om tanker, følelser og drømme midt i det konkrete, fysiske og virkelige univers.

Tyren Ferdinand

At være den man er, kan være svært under gruppe- og forventningspres i en konkurrencekultur, selv om man er en stor og flot tyr….

Og hvis man er en tyr i Spanien, så forventes der at man skal ende med at optræde i tyrefægtning i den store stad Madrid. Her løber tyrene stolte ind i arenaen, som det sig hør og bør, for at glædeligt lade sig slå ned af mænd med sjove hatte der slås om magten, æren og kvindernes gunst. Det er en blodig folkefest!

Men Ferdinand tør heldigvis være den han er, træde ud af ræset, læne sig tilbage og bare nyde roen og blomsternes duft.

TYREN Ferdinand er en fabulerende dukketeaterforestilling for både børn og voksne, bygget på Munro Leafs verdensberømte bog ‘The Story of Ferdinand’. Den spilles af to skuespillere med åben dukkeføring i en legende, håndholdt spillestil. Det æstetiske og musikalske univers er sanseligt og stiliseret – skabt for øjne, ører og hjerter i alle aldre.

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond

 

Ja ja nemlig

– Fortæl en historie.
– Helst ikke!
– Åh jo?
– Åh nej. Jeg kan kun en, som er så kedelig.
– Jamen, det er præcis den, vi gerne vil høre.
– Jamen … hør så her …
Der var en gang en mand og en kone. Med dem var der ingen ballade. Nej, ikke med de to. Nu skal I se! De to var altid alene, selv om de boede i en storby, hvor der var masser af folk. De gik for sig selv og kendte ikke et menneske.
Men en dag frøs de om ørerne, og så købte de en tophue hver. Og så kunne man pludselig se dem – eller rettere, man kunne se deres huer …

Kom og bank på døren og hør en historie.
Om en mand og en kone, som bliver til rigtige nisser.

 

OBS: På landevejen i november og december!!!

Forestillingen er støttet af Scenekunstudvalget og refusionsberettiget.

Den Store Nisseprøve

I ”Den store Nisseprøve” skal de to nisser Nis og Nisse Sisse i skole, for det er nemlig sådan, at alle nisser hvert 100. år skal til nisseprøve for at få lov til at beholde deres røde nissehuer. Dumper de, må de i stedet bære den grønne nissehue, og det er enhver nisses skræk at skulle ende sine dage som grøn havenisse.

Nis og Nisse Sisse får en dårlig start på prøven, fordi de kommer for sent, men Nisse Sisse får hurtigt indhentet det forsømte, fordi hun er en god og dygtig elev med stor respekt for lærerinden Frøken Hanegal. Nis har imidlertid problemer. Som alle unge drenge-nisser har han svært ved at sidde stille og holde koncentrationen i skolen, og han kommer til at lave helt om på nogle af julesangene. Han er en rigtig drillenisse, som får stor sympati hos børnene.

En Rigtig Nisse

Ida er flyttet ind i sit nye hus, og der er rod over det hele og fyldte flyttekasser, der kun venter på at blive pakket ud. Så julen beslutter Ida sig for at springe over. Den er der slet ikke tid til. Og pyt med det, for det bedste er, at fra nu af er der ingen andre, der skal bestemme, hverken om der skal holdes jul, eller hvor tingene skal stå.

Og dog… for i Idas nye hus bor der nemlig en nisse – en RIGTIG nisse. Den elsker risengrød og er glad for, at der endelig er flyttet et menneske ind, så den igen kan få sin grød. Den leder over alt, roder rundt i tingene, flytter kasser og rumsterer og pusler i det hele taget mægtig meget, som var der mus og rotter over alt. Men grød finder nissen ikke. Så nu må den bruge nisselist for at få Ida til at komme i julestemning og lave en god portion julegrød – uden at hun opdager, hvem det er til.

Nissetryllerier og forvekslinger driver historien frem, og Ida må se i øjnene, at man ikke bare sådan kan springe julen over. Slet ikke når man bor med en rigtig nisse.

Far til vejrs med Alfons Åberg

Alfons vil så gerne lege, men far har for travlt til at lege med. Så Alfons gør alt, hvad han kan, for at få far med i legen. Det bliver til en masse sjove oplevelser og eventyr på en flyvende fantasi! Det bliver både til helikopterture til junglen, spøgelsesjagt og ruminvasion. Men pludselig er fars sidste lakridspibe på mystisk vis væk…

Alfons Åberg er en ener i nordisk børnebogslitteratur, og nu kan I nyde hans selskab i en skøn teaterforestilling for de 2-9-årige baseret på de originale Alfons Åberg-historier.

Forestillingen er en co-produktion mellem svenske Comedy Art Theatre, som står for den kunstneriske del, og Teatret Zeppelin, som står for den administrative del, herunder turnékoordinering.
Læs mere på catbørneteater.dk

Se spilletider ved at trykke på knappen ‘køb billet’ forneden.
NB! Nu ekstra forestillinger lørdage og søndage pga. stor efterspørgsel.

Turné
Både før og efter at have spillet stationært på Teatret Zeppelin den 22. november-3. december 2020 tager forestillingen på turné. Den kan bookes i sæson 2020-21 og 2021-22 af skoler, biblioteker, institutioner og andre ved at kontakte Teatret Zeppelin på tlf. 33220478 eller billet@zeppelin.dk

Villads fra Valby - sikker i trafikken

Villads bor i Valby sammen med sin mor og far, sin storesøster Amalie og sin nye baby-lillesøster. Han er en helt almindelig dreng, og selvom han sommetider får skæld-ud, laver han aldrig ballade med vilje. En dag beslutter han sig for, at han vil hjælpe sin mor med at købe ind. Men det skal være en overraskelse, så han fortæller hverken hende eller far om det. Hans bedste ven, Frida, vil meget gerne med, så mens Villads’ mor sover til middag med lillesøster, lister de to venner ud af huset. Villads ved godt, at man skal passe på ude i trafikken, og han har lært at se sig rigtig godt for. Men når man er Villads fra Valby og sprængfyldt med gode ideer, så går tingene aldrig helt som planlagt.

Villads figuren er brugt i Børneulykkesfondens kampagner for trafiksikkerhed – bl.a. i bogen “Sikker i trafikken”. Forestillingen byder på musik, sang, sjov og spænding for hele familien – og er samtidig en lærerig oplevelse for vores yngste trafikanter, der fra deres pladser får lov at hjælpe Villads, så han kommer hjem igen i god behold.
“Villads fra Valby – sikker i trafikken” er skabt af samme kreative hold som de seneste sæsoners mest populære familie og skoleforestillinger “Vitello” og “Villads fra Valby”.

Forestillingen kommer igen på landevejen i efteråret 2021.

 

Den måde du hærger mig

Ligger en voldtægtsmand på lur i en busk? Sker en voldtægt på vej hjem fra byen? Og hvis du tager den hullede mormor-strikkede-rullekravesweater med indtørret karrysovs på, kan den så ikke beskytte dig mod voldtægt?

Aldrig før har der været så meget fokus på seksuelle krænkelser og dets konsekvenser, som der er nu (hvilket for-dælen-dulme-da også var på tide tbh). Men alligevel formår vi at vandre i blinde med forsimplede opfattelser, fordomme og stereotyper hængende ned ad os som 11-taller ud af næsen.

Derfor bliver du introduceret for den populære pige, Sif #independentwoman, der sammen med, sin #bestfriend4ever, Caroline prøver at overleve gymnasietiden, ved at kæmpe for at stå øverst på podiet.

Lidt længere nede i det gymnasiale-popularitets-hierarki møder du Victor #basic, der lever i skyggen af sine bois #gutterne.

Da Sif og Victor havner til samme nytårsfest vender det op og ned på deres liv.  Sifs verden syntes at krakelere for øjnene af hende, mens Victor bliver forfulgt af presset om at være den ultimative mande-mand #rigtigemændgræderikke

En tragikomisk fortælling om en handling ingen fortjener: At få frarøvet sin krop pga. en andens vrede. En forestilling der tager dig tæt på både voldtægtsmanden og voldtægtsofret, i en sag hvor fordomme kun er til for at spænde ben for sandheden.  #rapeawareness

_________

OM PT TEATER
PT Teater er en teaterforening, der fokuserer på det relevante. Forestilling “Sluk lige lyset! “tematikker som sorg, kærlighed og fordomme. Er der kun én måde at sørge på? er der en grænse for hvor ked af det man må være?

Antons Sten

En dag får Anton øje på en sten. Den ser ensom ud – og den er kold. Hjemme giver han stenen en seng og putter den. Snart er der sten overalt – selv i kaffekanden!

En dag tager familien på strandtur. Stenene skal med. Anton opdager hvor dejligt stenene har det og beslutter, at de skal blive på stranden. Men så ligger der lige en lille pind ..

“Antons Sten” er en hyldest til barnets fantasi, empati og handlekraft – baseret på Lotta Geffenblads prisvindende bog. Anton lytter til verden og publikum lytter med i et musikalsk, varmt og ordløst univers. Scenografiens rødder i Geffenblads levende grafik danner en sanselig og tryg ramme, hvor dukkerne er en sjov, finurlig familie at være i stue med.

Den Lille Prins

MERE END 30.000 SOLGTE BILLETTER!
Med mere end 250 forestillinger og stor efterspørgsel på at se eller gense succesen, genopsætter Teater Next nu det forunderlige eventyr om den lille prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden og livet at kende. På turen møder han bl.a. den herskersyge konge, forretningsmanden, der er begærlig, og drankeren, der drikker for at glemme, at han er flov over at drikke. Han møder også en talende blomst og en ræv, der gerne vil være tam, og som lærer ham, at det kun er med hjertet, man kan se klart.

Tag hele familien i hænderne og se en af verdenslitteraturens mest elskede historier omsat til teater med masser af levende musik, sang og humor.

Billetsalget har vist at forestillingen også er et sikkert hit for mange voksne uden børn som ledsagere.

OBS: Uegnet for børn under 6 år.

Forestillingen er refusionsgodkendt af Statens Kunstfond.

Mustafas kiosk

“Ding dong.”

“Hvad skulle det være? Man kan købe næsten alt. Hvad med den sang om en kiosk?” 

“Ja tak.”

Teater Fantast inviterer de 4 -10 årige og deres forældre ind i kiosken og præsenterer digtene fra Jakob Martin Strids moderne børnebogsklassiker som en ægte rodebutik af forskellige små historier fortalt med musik, sang, dukker, skuespil og teatermagi.

Med nykomponeret musik af Mads Mouritz.

En familieteaterkoncert bestående af 17 små scener med 4 forskellige slags dukker, 8 forskellige instrumenter, 3 skyggespil, briller, parykker, falske tænder, kostumer samt en scenografi der forvandler sig til en gravko.

SPILLEPERIODE

Forestillingsrækken 10.-12. maj er oprettet som erstatning for den aflyste forestillingsrække 6.-11. marts.

Spilletiderne er:
Mandag 10. maj kl. 9:45 og 12:15
Tirsdag 11. maj kl. 9:45 og 12:15
Onsdag 12. maj kl. 9:45 og 12:15

Zenobia

Vi glæder os til at genåbne Teatret Zeppelin med denne længe ventede forestilling baseret på den gribende graphic novel ZENOBIA!

NB. Forestillingerne den 3.-5. maj afvikles som lukkede skoleforestillinger uden adgang for øvrig offentlighed. Teatret åbner officielt for alle fra den 6. maj. Mere info om retningslinjer, coronapas og restriktioner følger, så snart myndighederne har udarbejdet informationsmateriale herom (forventet ca. 20. april).

__

ZENOBIA er en smuk, enkel og gribende historie om børn på flugt – om liv og død, og om hvad mennesker må udholde og ofre, når krigen raser.

Forestillingen bygger på den danske, prisbelønnede grafiske roman af samme navn, skabt af Morten Dürr og Lars Horneman, som handler om den syriske pige Aminas liv frem til den dag, hvor den båd på Middelhavet, hun befinder sig i, kæntrer.

Reumert-vindende instruktør
Forestillingen, som er instrueret af den i 2019 Reumert-vindende dramatiker Andreas Dawe (“Vort mismods vinter”), blander mange udtryksformer, og kombinerer et stærkt visuelt udtryk med markante elementer af lyd, nykomponeret musik, dans, bevægelse og tekst, og scenen er et grænseløst rum, hvor en skuespiller og en danser møder publikum i tæt kontakt, respekt og lydhørhed.

Flugten fra krigen
Zenobia var engang for mange år siden dronning i Syrien. Stolt, stærk og sej – og en kriger, der satte sig op imod overmagten, kejseren af Rom. Forestillingens hovedperson Amina mister sine forældre i borgerkrigen i deres hjemland Syrien, og en onkel tager sig derefter af hende og sender hende på flugt i håbet om, at ikke også hun skal blive krigens offer. På sin tur hen over Middelhavet, og inden det går galt, tænker Amina på Zenobia og på at være som hende: en, som kan klare alt.

Undervisningsmateriale
Kære lærer. CLIO har lavet skolemateriale til forestillingen. Heri kan du finde opgaver, inspiration m.m.
For danskfaget mellemtrin: https://portals.clio.me/dk/dansk/4-6/index.php?id=19125
For danskfaget udskoling:  https://portals.clio.me/dk/dansk/7-10/index.php?id=19646

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Husk at alle fra og med 16 år skal fremvise gyldigt coronapas. Og alle fra og med 12 år skal bære mundbind, til man sidder på sin plads. Læs mere på www.zeppelin.dk/coronavirus

Vitello

OBS! FORESTILLINGEN ER AFLYST!

Corona-situationen spænder desværre ben for afviklingen af forestillingen.
Alle med billetter til forestillingen er blevet eller vil snarest blive kontaktet via mail.
Tusind tak for jeres forståelse!

—————————————————————–

Vigtigt! Mød 15-20 min. FØR forestillingens start (starttidspunkt er angivet på billetten).

Vitello hedder Vitello, fordi Mor har boet i Italien i to måneder, dengang hun var meget ung og vist også meget smuk. Men nu bor Mor i Danmark i et rækkehus ved siden af ringvejen, hvor der kører mange biler. I teaterforestillingen leder Vitello efter en far, han kan vise frem til sine irriterende venner, tvillingerne Max og Hasse og møgungen William. I sin søgen får han både en klam kæreste, møder en tunghør pølsemand og Gud. Og er det i orden at have en papfar med en rød sportsvogn, når ens rigtige far er en superengel?

Man kan sige meget om Vitello, men kedeligt bliver det aldrig. Vitello er nemlig ikke ret god til at kede sig, så han skal nok finde på noget – enten sammen med de irriterende tvillinger Max og Hasse eller sammen med møgungen William eller også bare sammen med sig selv.

En sjov musikforestilling for hele familien med iørefaldende sange og skøre replikker.
Kim Fupz Aakesons ”Vitello”-bøger er nogle af landets mest populære børnebøger. Der findes 14 bøger om krudtuglen Vitello. 8 af disse er med i teaterforestillingen.

At tælle

OBS! FORESTILLINGEN ER AFLYST!

Corona-situationen spænder desværre ben for afviklingen af forestillingen.
Alle med billetter til forestillingen er blevet eller vil snarest blive kontaktet via mail.
Tusind tak for jeres forståelse!

———————————————————————————–

 

I AT TÆLLE møder vi bl.a. Sherif-Chef-Bossen, som sørger for 5 ting: Lov, Orden & ’No Bull Shit’. Han har en 6-løber, har skudt 7 kvægtyve, 8 bankrøvere og 29 kaniner, og anholdt 10.000 lommetyve! Men så dukker Mr. Bad-Ass-Banditten op …

’At tælle’ er at nævne tallene i rækkefølge ét efter ét…; 1, 2, 3 … Det er også at have betydning/at gælde… Men det kan også være at medtælle… Og forestillingen sætter tal, mængde, logik, matematik, plus, minus, mindre end, større end… og meget, meget mere i sprælsk spil.

AT TÆLLE er et legende, filosofisk og publikumsinddragende regnemaskineri på scenen, sammensat af kropslighed, ny dansk dramatik, små animationsfilm, samt nykomponeret sang og musik.

Om ‘hvid støj’
hvid støj er baseret i Århus og producerer scenekunst for børn og unge der…
…afspejler og bibringer relevans
…tør udfordre sanser og intellekt
…skaber et intenst og dynamisk møde
…eksperimenterer og afprøver nye formsprog

Beatbox Sensation

OBS! FORESTILLINGEN ER AFLYST!

Corona-situationen spænder desværre ben for afviklingen af forestillingen. Beatbox Sensation rykkes til nye datoer i marts 2022.
Alle med billetter til forestillingen er blevet eller vil snarest blive kontaktet via mail.
Nedlukningen lægger endnu engang et massivt pres på vores sparsomme personaleressourcer og prøvede teater, hvilket kan give længere svar- og behandlingstider end normalt. Tusind tak for jeres forståelse!

———————————————————————————–

 

Beatboxere formår at anvende deres stemme til at forme musikinstrumenter på en fantasifuld måde og gøre det til noget helt særligt når de laver både cool, heftige og sjove lyde. I “Beatbox Sensation” møder publikum to beatboxere i en dialog som spejles/tolkes af dansere som visualiserer det musikerne “fortæller” hinanden. Danserne præsenterer musikken for publikum. De anvender musikken som en oplevelse og lader den være inspiration til bevægelser. Fællesskabet og at lave noget sammen vises på scenen som en modpol til sociale medier på internettet. Forestillingen er en manifestation af, at det at være dygtig til noget og kunne noget rigtig godt, er et bevis på at du er “noget” eller “nogen”, som er meget mere værd end de negative indtryk som holder dig tilbage eller nede. At udtrykke det du brænder for rækker for at være “cool”!.

Stikord/emneord: Breakdance, Streetdance, Beatbox

Verden er væltet - stream

Verden er væltet – streamet live fra teatersalen

LIVE-STREAMING

‘Verden er væltet’ skulle have spillet for publikummer i teatersalen den 23.-27. marts, men alle teatre i Danmark er lukket til foreløbigt 5. april. I stedet live-streames forestillingen fra et tomt Teatret Zeppelin ud til masserne hele fem gange den 24.-25. marts.
Gæster, som havde billet til den fysiske forestilling, er blevet kontaktet via mail bl.a. med tilbud om at konvertere teaterbilletterne til billetter til den live-streamede udgave af forestillingen.
Du kan få tilsendt link til live-stream ved at købe adgang (priser fra 40-135 kr.) – klik på ‘KØB BILLET’ forneden.

SPILLETIDER
ONSDAG 24. MARTS 2021 10:15
ONSDAG 24. MARTS 2021 13:00
TORSDAG 25. MARTS 2021 10:15
TORSDAG 25. MARTS 2021 13:00
TORSDAG 25. MARTS 2021 20:00

OM FORESTILLINGEN

Verden er væltet. Nej ikke endnu, men den er lige ved at tippe over.

En 15-årig dreng opholder sig, ligesom alle andre 15-årige, på sit værelse. Hér sætter en skoleopgave gang i tanker og fantasier over, hvem han selv er. Han står midt i sin alders virvar og forvirring, og mens han kastes rundt mellem følelser og forestillinger, bliver spørgsmål og forventninger til, hvem han er, og hvad der skal blive af hans fremtid, ved med at presse sig på. Stemmer fra omverdenen dukker uinviteret op i forvrængede zoom-samtaler, og selv sin egen stemme genkender han ikke længere.

Forestillingen er bl.a. baseret på interviews med aldersgruppen og udformes som en collage af følelser, temaer og skiftende stemninger. Under overskrifter som ensomhed, kærlighed, lyst, venskab og tvivl giver forestillingen stemme til nogle af de tanker og følelser, der rører sig i et ungt menneske på vej til at blive voksen i begyndelsen af det 21. århundrede.

Verden er væltet er en sårbar, humoristisk og fabulerende forestilling om at finde sig selv i de andres fortælling.

Spektakelven

OBS! FORESTILLINGEN ER AFLYST PGA. CORONA-LOCKDOWN! ALLE KUNDER ER BLEVET ELLER VIL SNAREST BLIVE KONTAKTET FOR VALGMULIGHEDER.

Alle billetkøbere vil blive kontaktet af gæstespillet bag denne forestilling eller af billetudbyderen Billetten A/S. Vi takker for jeres tålmodighed og for jeres forståelse i denne svære tid! 


 

 

Gøje Rostrup præsenterer Spektakelven: en danseforestilling for børn i alderen 3-8 år og deres voksne

Pressen skrev:

Anne Middelboe Christensen, teateravisen.dk, 30. april 2019:
“Noget af det mest forfriskende design, jeg længe har set på en dansk scene (…) Det er eventyrvæsner og drømmeskikkelser, der vækker børnenes nysgerrighed (…) de bliver nødt til bare at åbne sanserne og lege med på den basale teaterleg: at se på de optrædende – og straks bruge fantasien til at tolke løs.”

 

Ulla Strømberg, kulturkupeen.dk, 17. oktober 2018:
“Hvis teatermagi og teaterkommunikation skal koges ned til 30 minutter og være en introduktion til fremtidens oplevelsesmuligheder, må denne lille forestilling være ideel for alle børn.”