Zeppelin logo

Tiny

En poetisk komedie om et lille menneskes store bedrifter.

26. - 30. marts 2023

Det sande eventyr om faldskærmspioneren Tiny Broadwick – en undertippet lille heltinde, der under 1. verdenskrig endte med at redde utallige liv.

En helt ny forestilling fortalt med humor, videoprojektion, vindmaskiner, animation og nyskrevet musik.

Spilletider

Søndag: 11.00 & 13.00
Mandag-torsdag: 10.00 & 12.15

Om FRØKEN FRACASOS KOMPAGNI OG DERES SPILLESTIL

Teatret Frøken Fracasos Kompagnis spillestil tager udgangspunkt i den franske klovne og bouffontradition. Teatrets skuespillere er uddannet på Ecole Phillippe Gaulier.

Frøken Fracasos spillestil er upædagisk, moderne og håndholdt, varm og vedkommende. En næsten tegneserieagtig stil, der med varme og humor kan bære de mest groteske historier. Frøken Fracaso er et sanseligt teater med en direkte, kærlig og lydhør kontakt med sit publikum.

Hvem er hende der Frøken Fracaso?

Frøken Fracasos Kompagni fortæller: “Da vi uddannede os til skuespillere hos Philippe Gaulier i London, blev udtrykket ”Mister flop is the friend of the actor” ofte brugt. Når vi stod der på scenen i en øvelse og skulle få vores klassekammerater til at grine, og det bare slet ikke gik – råbte Philippe ”Ajajaj!! Mr Flop is coming”. Det betød, at nu skulle man tage sig sammen, prøve noget nyt, skifte rytme, måske gå ud og komme ind igen på en ny måde! Vi skulle i hvert fald sørge for ikke at kede vores publikum, for så kom Mr Flop! Mr Flop minder os om at være lydhøre for vores publikum, og skabe seværdigt teater.Da vi i 2004 sad i Madrid og skulle finde et navn til vores lille nye teater, tænkte vi på mr Flop. Vi tænkte, at han da måtte have et kvindeligt sidestykke! En lille frøken som skulle hjælpe os med at skabe nærværende, vedkommende scenekunst, og minde os om aldrig at kede vores publikum. Fracaso betyder flop på spansk. Og den dag under Appelsintræerne i Madrid blev ”Frøken Fracaso” født.”

 

 

Aldersgruppe: Fra 7-11 år

Skrevet om Frøken Fracasos Kompagni:

“Ligefrem og timingsikker gå-over-stregen-crazy-komik”
– Kirsten Dahl

“Et kærkomment bidrag til dansk børneteater med sin legeglæde”
– Anne Middelboe

Gæstespil af Frøken Fracasos Kompagni

Instruktion: Jacob Stage

På scenen: Anna Panduro m. fl.

Scenografi: Christian Q Clausen.

Musik: Rasmus Christensen

Illustration: Marie Rosendal Chemnitz


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/zeppel/public_html/wp-includes/functions.php on line 4759