Zeppelin logo

Nisser til søs

En skør og sjov juleforestilling med iørefaldende musik om at bruge sin fantasi  – hvor publikum synger med og får julen i deres hjerter.

4. december - 10. december 2020

Nis og Nisse Sisse skal fejre jul hos deres Tante Hanegal, men da de når frem er Tante Hanegal slet ikke hjemme. Hun har lagt en seddel om at hun er taget ud på de syv have for at finde de helt rigtige julekrydderier til alle julekagerne. Hun er taget ned hvor peberet gror og ved ikke hvornår hun kommer tilbage.

Nis og Nisse Sisse bliver rigtig kede af det, for hvordan skal de holde jul uden deres elskede Tante Hanegal? Men så får Nisse Sisse en ide: de sejler da bare efter hende. Nis kan ikke se hvordan det skal kunne lade sig gøre, for de har jo hverken båd eller sejl – og så kan han heller ikke svømme. Men hvis man bruger sin fantasi kan man nå langt, siger Nisse Sisse – og så bygger de to nisser en båd og sejler afsted.

Ude på havet møder de en ensom pirat og en skør blæksprutte, som udfordrer de to nisser, og glæden er stor, da de endelig ankommer til Juleøerne, hvor de håber, de kan finde Tante Hanegal…

Nisser til søs – gæstespil af Louise Schouw Teater.

Aldersgruppe: Fra 3 år

Varighed: 40 min.

Gæstespil af Louise Schouw Teater

Medvirkende: Marianne Bøgelund, Anne Suppli og Chris Skytte
Instruktion: Louise Schouw
Manuskript og musik: Chris Skytte

https://www.louiseschouw.dk/