Zeppelin logo

Helbredelsen (AFLYST!)

NB. DENNE FORESTILLING ER DESVÆRRE AFLYST! Arrangøren bag HELBREDELSEN har valgt at aflyse pga. af logistiske problemer i turnéplanen. Vi håber at kunne tilbyde jer at se denne forestilling en anden gang.

3. - 8. april 2018

I en fremtid, hvor vi ikke har tid til at sørge, følger vi Emilie, der har mistet sin far. En Sci-Fi forestilling om at møde sorgen.

I forestillingen ”Helbredelsen” kommer publikum i karantæne, da der er blevet rapporteret om et udbrud af sorg. Vi befinder os i en fremtid, hvor teknologiske landvindinger har givet lægevidenskaben helt nye muligheder, og sorgen er en sygdom, der for længst er blevet udryddet.

Derfor vækker det stor opsigt, da den 11-årige pige Emilie, der lige har mistet sin far, ikke straks ser ud til at komme til sig selv og opføre sig normalt igen. Så nu går to læger sammen med publikum i gang med en omfattende helbredelsesproces, hvor de retter og sletter Emilies minder. Dertil må publikum, der har været i kontakt med Emilie, også modtage forebyggende behandling for at forhindre smittefare.

To læger står for hele helbredelsesprocessen, der indebærer en rejse ind i Emilies fornemmelser og minder. Men der er noget i processen, der går galt. Den ellers rutineprægede opgave ændrer sig, da Emilies minder vækker en sælsom følelse i én af lægerne. Helbredelsen tager en ny drejning – den ellers professionelle og ”sorgløse” tilgang krakelerer, og lægerne bliver uenige om, hvorvidt de skal fortsætte processen…

Med forestillingen ”Helbredelsen” stiller Teater Uden Vægge spørgsmålstegn ved, hvordan vi som samfund omgås sorgen. Er den blot et individuelt problem? Hvis vi kunne, ville vi så fjerne den fra vores liv? Og hvorfor har vi så svært ved at tale om sorgen og døden?

Opd. 4. sep. 2017: Denne forestilling er desværre aflyst og vil ikke spille på Teatret Zeppelin i denne sæson.

Aldersgruppe: Fra 10 år

Varighed: 60 min.

Gæstespil af Teater Uden Vægge

Instruktion Henrik Holmen (devisingleder)
instruktørkonsulent Frede Guldbrandsen
Medvirkende Henrik Holmen og Ulla Vejby

 

www.teateruv.dk