Zeppelin logo

11. marts 2020

Coronavirus

Info fra teatret vedr. coronavirus

Kære gæst

Den 11. marts 2020 kl. 20:30 har statsminister Mette Frederiksen bebudet, at alle offentlige kulturinstitutioner, biblioteker, fritidstilbud og lignende indendørs aktiviteter lukkes hurtigst muligt og senest fra fredag 13. marts. Det betyder, at der ingen forestillinger er på teatret før den 8. juni.

Aflysninger og ændringer
Forestillingen Aftenlandets premiere rykkes fra den 3. juni til den 8. juni. Desuden er gæstespillene ‘Zenobia‘ af AKUT360 (opr. 29. apr.-6. maj) og ‘THE GAME‘ af Freestyle Phanatix (opr. 14.-18. april) rykket til nye datoer i den kommende sæson.
Alle, der har billet(ter) til en aflyst eller rykket forestilling, er blevet eller vil meget snart blive kontaktet via e-mail.

Sikker åbning af teatret fra den 8. juni
Vi glæder os utrolig meget til at tage imod publikum i vores hus igen! Det sker på forsvarlig vis efter de gældende restriktioner annonceret af myndighederne den 22. maj. Hvert andet sæde i salen tages i brug, og selvom der er plads til 170 i salen, begrænses max. kapacitet til 85 (svarende til, at hvert andet sæde kan være tomt). Grupper, der i forvejen har tæt kontakt, kan sidde ved sammenhængende sæder, også selvom der er mindre end 1 meter mellem dem.
Myndighederne tillader 1 publikum pr. 2 m2 gulvareal i salen; hos Teatret Zeppelin er salsgulvarealet 214 m2.
Læs mere om de ekstra hygiejneforanstaltninger nedenfor.

Kontorbemanding
Teatrets kontor, telefon og mail bliver bemandet i lidt mindre omfang end normalt, dvs. at administrationens åbningstider ændres midlertidigt. Vi vil bede jer forberede jer på længere svartider.
Vi arbejder fortsat med administrative og praktiske opgaver samt med sæson- og forestillingsforberedelser m.m., men vi indfører hjemmearbejde hvor muligt og er ellers få på teatret ad gangen og holder behørig afstand til hinanden.

Vedr. refundering
Vi arbejder på højtryk på at løse udfordringen med at dokumentere økonomiske tab og løse den praktiske udfordring med refundering af billetter til aflyste arrangementer. Det er en økonomisk og potentiel fatal mavepuster af rang for teatret. Vi håber på forståelse for, at det vil komme til at tage tid at få ekspederet alle ordrer. Det er en kompleks affære med flere parter involveret (gæstespil, billetudbyder m.fl.). Vi kontakter alle billetkøbere enkeltvis via mail.

Lav smitterisiko og ingen kendte tilfælde
Teatret Zeppelin er et teater med plads til 170 gæster ad gangen. Seneste nyt er, at vi kan genåbne fra den 8. juni med færre pladser i salen.
Der er ingen kendte tilfælde af coronavirus med tilknytning til teatret, og vi følger myndighedernes anbefalinger meget nøje.

Ekstra hygiejneforanstaltninger
Vi har forsyninger af håndsprit og engangspapirhåndklæder og skærpet rengøring med afspritning af håndtag, kontaktflader og toiletter flere gange dagligt, når vi åbner igen.

Følg myndighedernes anbefalinger
Vi henviser i øvrigt til Sundhedsstyrelsens side ‘Spørgsmål og svar om coronavirus’.
Vi anbefaler også DR’s artikel ‘Sådan taler du med dit barn om Corona’