Zeppelin logo

11. marts 2020

Coronavirus

Info fra teatret vedr. coronavirus

Kære gæst

Den 11. marts 2020 kl. 20:30 har statsminister Mette Frederiksen bebudet, at alle offentlige kulturinstitutioner, biblioteker, fritidstilbud og lignende indendørs aktiviteter lukkes hurtigst muligt og senest fra fredag 13. marts 2020 i foreløbigt to uger. Dette blev den 23. marts kl. 15:00 forlænget til den 13. april 2020.

Arrangementer/forsamlinger i øvrigt med over 10 personer er i nedlukningsperioden ikke tilladt.
Vores brancheorganisation Dansk Teater opfordrer alle teatre til, at alle forestillinger/arrangementer aflyses fra og med torsdag den 12. marts. Dette vil vi følge, og vi aflysningen gælder foreløbigt til og med den 13. april.

Live-streaming af forestillingen ‘Lille Frø’
Gæstespillet ‘Lille Frø’ af Teater Fantast skulle have spillet i uge 12. Den spiller i stedet fire gange i uge 12 og 14 på et tomt Teatret Zeppelin og live-streames, så alle kan få en unik teateroplevelse hjemme i stuerne. Læs mere her: www.zeppelin.dk/live-lille-froe

Kontorbemanding
Teatrets kontor, telefon og mail vil blive bemandet i mindre omfang end normalt, dvs. at administrationens åbningstider ændres midlertidigt. Vi vil bede jer forberede jer på længere svartider.

Vedr. refundering
Vi arbejder på højtryk på at løse udfordringen med dokumentere økonomiske tab og løse den praktiske udfordring med refundering af billetter til aflyste arrangementer. Det er en økonomisk (og potentiel fatal) mavepuster af rang for teatret, og vi håber på forståelse og accept af, at det vil komme til at tage tid at få ekspederet alle ordrer. Det er en kompleks affære med flere parter involveret (gæstespil, billetudbyder m.fl.). Vi kontakter alle billetkøbere enkeltvis via mail.

Lav smitterisiko og ingen kendte tilfælde
Teatret Zeppelin er et teater med plads til 170 gæster ad gangen. Det kan komme på tale, at vi kan genåbne efter den 13. april evt. med færre pladser, men for nu kan vi kun afvente grønt lys fra myndighederne og ellers følge regeringens plan.

Der er ingen kendte tilfælde af coronavirus med tilknytning til teatret, og vi følger myndighedernes anbefalinger meget nøje.

Ekstra hygiejneforanstaltninger
Vi har forsyninger af håndsprit og engangspapirhåndklæder og skærpet rengøring med afspritning af håndtag og toiletter flere gange dagligt, når vi åbner igen.

Følg myndighedernes anbefalinger
Vi henviser i øvrigt til Sundhedsstyrelsens side ‘Spørgsmål og svar om coronavirus’.
Vi anbefaler også DR’s artikel ‘Sådan taler du med dit barn om Corona’