Zeppelin logo

7. april 2021

TEATRET ER LUKKET

Vi følger corona-restriktionerne fra myndighederne og holder teatret lukket fra onsdag den 9. dec. 2020 og til og med foreløbigt 6. maj 2021 – dog med få undtagelser med lovlige, lukkede forestillinger for skolepublikum.

Læs mere på: www.zeppelin.dk/coronavirus

Publikummer med billetter til vores forestillinger i lukkede perioder er blevet eller vil blive kontaktet af os via email snarest muligt – tak for tålmodigheden.

Vi vil løbende opdatere www.zeppelin.dk i takt med, at der sker nyt – og hvis vi (måske) må åbne før tid, hvis smittetal tillader det.

Vi glæder os til at åbne for jer! Se forårets teaterprogram her.

Mens vi venter: prøv vores nye print-selv opgavehæfte med sjove hovedbrud (fra 7 år).

NB! Mustafas Kiosk (opr. 6.-11. mar.) af Teater Fantast er rykket til nye spilledatoer på Teatret Zeppelin den 10.-12. maj 2021. Har du billet til en aflyst forestilling, skulle du gerne d. 2. mar. have modtaget en mail med valgmuligheder. I tvivl? Kontakt os på billet@zeppelin.dk

Forestillingen Beatbox Sensation (opr. 6.-10. apr.) af Freestyle Phanatix er rykket til nye datoer i marts 2022. Billetholdere er kontaktet via mail.

Forestillingerne At tælle (opr. 12.-17. april) af Hvid Støj Sceneproduktion samt Vitello (opr. 18.-29. april) af Louise Schouw Teater er desværre aflyst. Billetholdere er blevet eller vil snarest muligt blive kontaktet af de respektive teatre.

En branche i opråb! Åbent brev til statsminister Mette Frederiksen fra Danmarks kulturliv, d. 10/3-2021:
“Giv os optimisme og håb med en genåbningsplan, så kulturlivet kan stå klar med åbne arme, der kan favne og samle os alle”. Læs hele brevet her.