Zeppelin logo

19. august 2016

Teatret Zeppelin er en vigtig spiller i det danske teatermiljø, der giver de store scener kamp til stregen

 

Teatret Zeppelin er nomineret til prisen Bedste Børneteater 2017 af Børn i Byen.

Her er vores argumenter for, hvorfor du skal stemme på os:

Teatret Zeppelin er stedet, hvor børn fra 7 år og deres familie kan opleve forestillinger i fuld størrelse – dvs. med store virkemidler, relativt mange medvirkende og med stor scenografi. I forestillingerne tales der op til børnene, ikke ned; her har temaerne dybde og giver anledning til videre samtale og refleksioner over det at være menneske, i særdeleshed om udviklingen fra barn til voksen.

I starten af 2017 spillede vi vores anmelderroste forestilling 1001 NAT. Orientalsk mystik og stemningsfulde eventyr fra verdenslitteraturens skatkammer fyldte salen og mindede os alle om, at en god historie er en god historie, uanset hvilke kultur, den kommer fra. I efteråret 2017 spiller vi den reumert-nominerede og lige så anmelderroste forestilling om fem uledsagede flygtningebørn på en farefuld rejse mod tryghed. Et såre vigtigt og aktuelt tema med talrige debatmuligheder. Vi var blandt de allerførste teatre, der bragte emnet på bane, tilmed i børnehøjde, i en tid, hvor det blev sværere og sværere – også for børn – at undgå at høre om verdens flygtningeproblematikker.

Teatret Zeppelin fortsætter med at udforske og udfordre grænser for det betydningsfulde børne- og familieteater. I vores charmerende teaterbygning får alle – høj som lav – underholdning med dybde.