Zeppelin logo

Praktisk Info

 

SPØRGSMÅL
På denne side kan du finde svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have i forbindelse med din skoles besøg på Teatret Zeppelin. Ring endelig til os, hvis du ikke finder det, du søger.

UNDERVISNINGSMATERIALE
Professionelt udarbejdet undervisningsmateriale til Zeppelins egenproduktioner kan downloades gratis.

DRAMA-WORKSHOPS
Vi har mange års erfaring med dramaundervisning og tilbyder flere former for teaterrelaterede aktiviteter som workshops, dramaforløb, projektudvikling og meget andet – hos os eller hos jer, og i åbenhed over for jeres temaer og idéer. Dette kalder vi under ét ZepZone.

BILLETPRISER
Langt de fleste forestillinger er med i “Ung Rabat-ordningen”. I skal blot være mindst seks under 25 år, så kan I komme i teatret for kun 40 kr. pr. billet. Dette gælder også for skoleklasser! Ved billetbestilling anbefaler vi skoler at ringe til os på 33220478.

FORBEREDELSE – IKKE BANGE!
Det kan være en stor oplevelse at være i teatret; historien, skuespillere, lys, lyd og mørke opleves ikke ens, og er man ikke vant til det, kan det virke overvældende. Læs vores tips til forberedelse.

FØR I ANKOMMER
Det er vigtigt, at teatret bliver informeret, hvis jeres klasse bliver forsinket eller forhindret, sådan at vi ikke opholder andre klasser unødigt. Det er ligeledes vigtigt, at vi kan kontakte jer på dagen, og I bedes derfor have en tændt telefon med jer og sørge for, at det er nummeret på den telefon, som I opgiver ved bestilling.

FREMVISNING AF BILLET
I skal medbringe jeres betalte faktura som billet. Dvs. Faktura + fx. PC bank-overførsel eller anden betalingskvittering. Vi fremsender ikke billetter til større grupper og skoleklasser.

ANKOMST
Der er på hverdage adgang til teatret ½ time før forestillingens start. Når I ankommer til Teatret Zeppelin, vil I blive mødt i døren af en af vores medarbejdere, der vil give en grundig briefing på, hvordan vi lukker folk ind i salen. Kort kan det siges, at vi bestræber os på, at klasserne kan sidde samlet, og at de mindste sidder forrest, sådan at alle kan se. Derfor bliver klasserne vist ind i salen enkeltvist. Alt dette sørger vores dygtige og erfarne personale for.

MAD OG DRIKKE PÅ TEATRET
Hvis I gerne vil spise jeres medbragte mad på teatret, er det vigtigt, at I forhører jer hos os først, da vi ikke altid har mulighed for at efterkomme dette ønske. Generelt er det sådan, at det er muligt at spise på teatret efter forestillinger, der spiller kl. 10.00 og kl. 12.15, men der kan være undtagelser, og det er altid en god idé at aftale det med teatret på forhånd.

På hverdage vil det være muligt for lærerne at få en gratis kop økologisk kaffe i vores kafé. Kaféen vil dog ellers være lukket for salg.

Det er ikke tilladt at have mad, drikke og snacks med i salen, hverken medbragt hjemmefra eller noget man har købt/fået i kaféen.

Vi glæder os meget til at tage imod jer!