Zeppelin logo

praktisk info for gæster

 

FIND VEJ
Teatret Zeppelin ligger på Valdemarsgade 15 i en sidegade til Vesterbrogade. Se på kort.

PARKERING
Det kan være svært at finde P-pladser i København, og området omkring Valdemarsgade er ingen undtagelse. Vi opfordrer alle gæster i bil til at være på Vesterbro i god tid til at finde en P-plads.
Bemærk også, at der skal betales parkeringsafgift for at parkere i området omkring Zeppelin. Taksterne er 11 kr./time i tidsrummet 8.00-23.00 og 3 kr./time om natten.
Nærmeste P-hus er Matthæusgade 46A, som har åbent alle dage 6:00-22:00.

OFFENTLIG TRANSPORT
Der er gode forbindelser til teatret med bus og tog. Bus 6A stopper på Vesterbrogade 150 m fra teatret (stoppested: Frederiksberg Allé). Bus 10 og 14 stopper på Istedgade 300 m fra teatret (stoppested: Flensborggade). Det tager ca. et kvarter at gå fra Københavns Hovedbanegård og hen til teatret (se gårute på kort her).

ANKOMST
Der er adgang til teatret 1 time før forestillingens start i weekender, og på hverdage er der adgang ½ time før forestillingens start. Fremvis eller køb billet ved skranken på 1½. sal (køb kan kun foretages kontant eller med MobilePay, vi tager desværre ikke dankort).
Der er garderobe til overtøj til venstre for skranken (garderoben er under opsyn, men opbevaring er på eget ansvar).

OM SPILLETIDER
Forestillingerne starter præcis på det angivne tidspunkt. Kom i god tid og senest 15 minutter før forestillingens start. Når først forestillingen er begyndt, er der ikke adgang til salen. Mere info herom.

ZEPPELINS CAFÉ
Zeppelins café ligger på øverste sal i teatrets charmerende bygning. Vi har et udvalg af øl, vand og vin, kaffe, the, saft, kakao, slik og chokolade. Du kan betale med kontanter eller med MobilePay (vi tager desværre ikke dankort). Læ Man må ikke medbringe mad, drikke og snacks/slik i teatersalen. Læs mere her.

TEATERSALEN
Vi har ingen elevator, men hjælper gerne små børn i kørestole op i salen m.v. Større børn og voksne skal have handicaphjælper. Ring i forvejen for nærmere aftale om det praktiske.
Mad og drikkevarer må ikke medbringes i salen.
Fotografering og videooptagelse under forestillingen er ikke tilladt.
Husk at slukke for mobilen og andet udstyr med lyd.
Alle pladser i salen er unummererede.
Der kan anvendes stroboskoplys og kunstig røg/ild i forestillingerne. Ring for info herom.
Se fakta og læs mere om vores teatersal her.

FORBEREDELSE – IKKE BANGE!
Det kan være en stor oplevelse at være i teatret; historien, skuespillere, lys, lyd og mørke opleves ikke ens, og er man ikke vant til det, kan det virke overvældende. Læs vores tips til forberedelse.

FOR SKOLER
Læs vores særlige informationer og praktisk info til skoler.