Zeppelin logo

Vores sal

Zeppelins-sal-tom

Zeppelins stemningsfulde sal danner rammen om vores egne forestillinger, men også gæstespil inden for mange genrer og andre arrangementer. Teatret Zeppelin er det perfekte venue til  fortrinsvis teater- og danseforestillinger, koncerter og kurser, men også særarrangementer, foredrag, seminarer osv.

FAKTA
Salen: Salen måler 20,6 x 9,3 meter og har en publikumsopbygning med plads til 170 publikummer. Højden i salen er ca. 4,2 meter, og der er mulighed for at hænge lys og andet teknik i den moderne rig. Salen kan mørklægges totalt. Se salstegning her.
Omklædning: Der er en skuespillergarderobe lige ved salen samt en over salen. Derudover har Zeppelin badefaciliteter til skuespillere.
Teknik: Teatret råder over moderne, professionelt udstyr til bl.a. lys og lyd. Teatret Zeppelin har ikke tilknyttet fast tekniker.
Publikumsområde: Zeppelin har en foyer med tilhørene Kafé, der typisk er åben ifm. forestillinger. Zeppelins Kafé er lukket under skoleforestillinger. Foyeren bruges efter aftale til mindre arrangementer, fx før eller efter en forestilling.
Personale: Zeppelins personale står bl.a. for indlukning af gæster, billettering, betjening i Kaféen m.m.

OPLEV TEATRET ZEPPELIN
Kom, og se en forestilling hos os, og oplev vores unikke omgivelser. Du er også altid velkommen til at ringe til os og lave en aftale om at komme forbi og se vores venue i den gamle bygning i Valdemarsgade.


KONTAKT:

Administrativ leder
Lasse Frank
Tlf. 3322 0478
lasse@zeppelin.dk