Zeppelin logo

Medarbejdere

Teatrets bestyrelse har det overordnede ansvar for teatrets profil og økonomi. Ledelsen er ansvarlig for teatrets daglige drift og strategi. Derudover har Zeppelin syv fastansatte samt praktikanter og frivillige. Under en forestilling har teatret op til 25 personer ansat alt efter produktionens størrelse.

Teatret Zeppelins bestyrelse


Ledelse

Mie Brandt Kunstnerisk leder

Kunstnerisk leder, auteur, dramatiker og skuespiller

Mie Brandt er kunstnerisk leder af Teatret Zeppelin siden 1998. Som skuespiller debuterede Mie i 1988 på TV i en række børneudsendelser af Thomas Winding. Mie har medvirket i en lang række teaterforestillinger, bl.a. på Teatret Zeppelin, hvor hun senest spillede med i forestillingerne Drengen der fik en hunds hjerte, Under Haadys Skjold, Ronja Røverdatter og 1001 Nat. På Theater La Balance spillede hun Marie i Woyzeck. Mie var en årrække medlem af improvisationsgruppen ”Impro Ensemblet", ledet af filminstruktør Jonas Elmer. Mie har desuden dramatiseret, bearbejdet og oversat en lang række værker til Teatret Zeppelins scene, bl.a. Himmelkarrusellen som fik en Reumertnominering.
e-mail: mie@zeppelin.dk

Mie Brandt - Udvidet CV
Mie Brandt - Værkliste

Jan Grube Christiansen Administrativ & Økonomisk Leder

Jan Grube Christiansen er en del af ledelsen på Teatret Zeppelin og har været ansat på teatret siden 1993. Han har en baggrund fra Handelshøjskolen med tre kandidatgrader og 15 år i det private erhvervsliv. Jan Grube Christiansen var chef for Dansk ITI & Teater Union - Scenekunstens paraplyorganisation i mere end 13 år, før organisationen blev nedlagt. Han har været redaktør af Teaterårbogen i samme periode. Han er samtidig bestyrelsesformand for Uppercut Danseteater, hvor han har været tilknyttet siden 1995. Han er senest blevet formand for den eksperimenterende Teatergruppe Hello!earth. Han har stor viden om scenekunsten, både i Danmark og internationalt og er medlem af flere af ITI's internationale fora. Jan Grube Christiansen er Teatrets repræsentant i Dansk Teater (tidl. TIO), hvor han pt. arbejder for at teaterbranchen kan blive set og hørt i større omfang. Sammen med Christina Krøll var han idemand, initiativtager og stifter af Teaterbilletter.dk i 2005. Han har udviklet det brancherettede, lovpligtige online skema til brug for arbejdspladsvurderinger i samarbejde med firmaet APV-KVIK. Derudover har han en række tillidshverv i både offentligt og privat regi, blandt andet i Rotary.
e-mail: jan@zeppelin.dk

Lasse Frank PR-chef & Produktionskoordinator

PR-chef Lasse Frank

Lasse Frank har det overordnede ansvar for teatrets eksterne kommunikation, PR, marketing, hjemmeside mv. samt det indledende og koordinerende arbejde med teatrets forestillinger, herunder bl.a. sæsonplanlægning, kontraktansættelse af produktionspersonale, gæstespilskontakt mv. Som en del af ledelsen deltager Lasse også i teatrets strategi- og organisationsudvikling. Han arbejder desuden som sekretariatsleder på Vesterbro Teaterfestival og sidder i bestyrelsen for Scenekunstens Kommunikation.
Lasse er uddannet cand. mag. fra Københavns Universitet i Dansk med profil i Kommunikation og Kultur. Før sin tid på Teatret Zeppelin har han arbejdet med eventkoordinering og -afvikling, kulturformidling, PR samt projektledelse på bl.a. Eventyrteatret, The Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research, Byudvikling & Events i Københavns Kommune, SNYK - Genreorganisationen for Eksperimenterende Musik og Lydkunst, Dansk Komponist Forening, Musik & Ungdom m.fl.
e-mail: lasse@zeppelin.dk


Ansatte

Louise Borcher Petersen Kommunikationsmedarbejder

Louise arbejder med billetadministration, publikumsbetjening samt research- og PR-opgaver. Desuden udarbejder Louise undervisningsmateriale til Zeppelins egne forestillinger.

Louise er uddannet lærer og har arbejdet i den københavnske folkeskole.

e-mail: louise@zeppelin.dk

Lisbeth Meier Billet- & kontormedarbejder

Lisbeth er Zeppelins faste kontor- og billetmedarbejder og tager sig hovedsageligt af billetbestilling og kundeservice.

Lisbeth har tidligere været ansat i forsikringsbranchen og i postvæsnets kundeafdeling.

e-mail: lisbeth@zeppelin.dk

Tina Kornerup-Bang Værkstedsleder

Værkstedsleder, teatermedarbejder og rekvisitør

Tina er Zeppelins all-round medarbejder. Hun leder teatrets værksted, fremstiller og vedligeholder rekvisitter, står for småreperationer, maling og anden forskønnelse af teatret. Herudover tager Tina imod publikum, står i Kaféen, sælger billetter og gi'r en hånd med på systuen, på kontoret og hvor der ellers er brug for hende.

Tina startede på Zeppelin i august 2007 og har tidligere arbejdet med børn & unge, layout og kommunikation.

e-mail: tina@zeppelin.dk

Peter Edward Rasmussen Produktionsleder og tekniker

Peter er freelancetekniker og fast tilknyttet Zeppelins scene, hvor han varetager en eller flere af følgende opgaver: produktionsledelse, byggeri af scenografi, teknisk assistance, vedligehold af teknik og/eller teknisk afvikling.

Peter har tidligere bl.a. været scenemester på Ålborg Teater i fire år, samt kulturhusleder i "Stubhuset" i Jylland i omkring 7 år. I dag har Peter egen Teater- og Koncertteknikvirksomhed under firmanavnet BOER-Produktion.

Line Busk Stehr Korleder

Line leder Teatret Zeppelins Familiekor på Vesterbro, som er for alle børn fra 7 år og deres voksne - uanset niveau og erfaring. Hun dirigerer koret og spiller klaver til i teatersalen hver tirsdag kl. 18:00.
Line er uddannet korleder og har dirigeret børnerytmik og kor i bl.a. Nairobi, Stockholm og Danmark og har iværksat Luciaoptog for den svenske ambassade i Nairobi. Hun har desuden erfaring som danselærer i Vietnam og som musiklærer i Sveriges folkeskole. Hun har undervist børn i sang og musik fra vuggestueniveau til gymnasieniveau.

Sasha Babenco Systueansvarlig

Sasha er ansvarlig for systuen på Teatret Zeppelin.
Under forberedelserne til en forestilling fremstiller og tilpasser hun, i sammenarbejde med forestillingens scenograf og kostumier, kostumerne og står for vedligeholdelse og reparation.
Udover arbejdet i systuen assisterer hun også med modtagelse af publikum og brandsikkerheden under visse forestilinger.

Sasha er uddannet designteknolog fra VIA Design (Tidligere kendt som TEKO) med speciale i fashion design, men har altid foretrukket kostumer frem for mode. Hun har også tilbragt et år på designlinjen på Skals Højskole for Design og Håndarbejde og har været i praktik i systuen på Herning Kongrescenter, hvor hun har været med under fremstillingen af kostumer til både TeamTeatret og kongrescenterets egen teaterforestilling.

Louise Leth Feldthus ZepZone-medarbejder

Louise er tilknyttet ZepZone, som er Teatret Zeppelins dramaworkshopenhed. Hun er tilknyttet 'BRYD! - en workshop om normer og kønsidentitet', som afvikles under den årligt tilbagevendende, landsdækkende kampagne Uge Sex i uge 6. Hun har desuden medvirket i udviklingen af Teatret Zeppelins nyeste dramaworkshop 'Børn har ret - om menneskerettigheder', som hun også er uddannet til at afvikle som workshop-pilot. Louise læser Teater- og Performancestudier på Københavns Universitet.

Rasmus Christner Månsson Teknikerassistent

Rasmus er teatrets allround-medarbejder og assisterer i teatertekniske og huslige opgaver. Han fungerer desuden som scenografibygger og teknisk afvikler.