Zeppelin logo

Medarbejdere

Teatrets bestyrelse har det overordnede ansvar for teatrets profil og økonomi. Ledelsen er ansvarlig for teatrets daglige drift og strategi. Derudover har Zeppelin syv fastansatte samt praktikanter og frivillige. Under en forestilling har teatret op til 25 personer ansat alt efter produktionens størrelse.

Teatret Zeppelins bestyrelse


Ledelse

Mie Brandt Kunstnerisk leder

Kunstnerisk leder, auteur, dramatiker og skuespiller

Mie Brandt er kunstnerisk leder af Teatret Zeppelin siden 1998. Som skuespiller debuterede Mie i 1988 på TV i en række børneudsendelser af Thomas Winding. Mie har medvirket i en lang række teaterforestillinger, bl.a. på Teatret Zeppelin, hvor hun senest spillede med i forestillingerne Drengen der fik en hunds hjerte, Under Haadys Skjold, Ronja Røverdatter og 1001 Nat. På Theater La Balance spillede hun Marie i Woyzeck. Mie var en årrække medlem af improvisationsgruppen ”Impro Ensemblet", ledet af filminstruktør Jonas Elmer. Mie har desuden dramatiseret, bearbejdet og oversat en lang række værker til Teatret Zeppelins scene, bl.a. Himmelkarrusellen som fik en Reumertnominering.
e-mail: mie@zeppelin.dk

Mie Brandt - Udvidet CV
Mie Brandt - Værkliste

Jan Grube Christiansen Administrativ & Økonomisk Leder

Jan Grube Christiansen er en del af styrelsen og ledelsen på Teatret Zeppelin og har været ansat på teatret siden 1993. Han har en baggrund fra Handelshøjskolen med tre kandidatgrader og 15 år i det private erhversliv. Jan Grube Christiansen var chef for Dansk ITI & Teater Union - Scenekunstens paraplyorganisation i mere end 13 år før organisationen blev nedlagt. Han har været redaktør af Teaterårbogen i samme periode. Han er samtidig arbejde bestyrelsesformand for Uppercut Danseteaters hvor han har været tilknyttet siden 1995. Han er senest blevet formand for den eksperimenterende Teatergruppe Hello!earth. Han har stor viden om scenekunsten, både i Danmark og internationalt og er medlem af flere af ITI's internationale fora. Jan Grube Christiansen er Teatrets repræsentant i TIO, hvor han er pt arbejder for at teaterbranchen kan blive set og hørt i større omfang i det offentlige fora. Sammen med Christina Krøll var han idemand, initiativtager og stifter af Teaterbilletter.dk i 2005. Han har udviklet det brancherettede lovpligtige online APV skema til brug for arbejdspladsvurdering i samarbejde med firmaet APV-KVIK. Derudover har han en række tillidshverv i både offentligt og privat regi, blandt andet i Rotary.
e-mail: jan@zeppelin.dk

Lasse Frank PR-chef & Produktionskoordinator

PR-chef Lasse Frank

Lasse Frank har det overordnede ansvar for teatrets eksterne kommunikation, PR, marketing, hjemmeside mv. samt det indledende og koordinerende arbejde med teatrets forestillinger, herunder bl.a. sæsonplanlægning, kontraktansættelse af produktionspersonale, gæstespilskontakt mv. Som en del af ledelsen deltager Lasse også i teatrets strategi- og organisationsudvikling. Han arbejder desuden som sekretariatsleder på Vesterbro Teaterfestival og sidder i bestyrelsen for Scenekunstens Kommunikation.
Lasse er uddannet cand. mag. fra Københavns Universitet i Dansk med profil i Kommunikation og Kultur. Før sin tid på Teatret Zeppelin har han arbejdet med eventkoordinering og -afvikling, kulturformidling, PR samt projektledelse på bl.a. Eventyrteatret, The Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research, Byudvikling & Events i Københavns Kommune, SNYK - Genreorganisationen for Eksperimenterende Musik og Lydkunst, Dansk Komponist Forening, Musik & Ungdom m.fl.
e-mail: lasse@zeppelin.dk


Ansatte

Peter Edward Rasmussen Produktionsleder & teknisk afvikler

Peter er freelancetekniker og fast tilknyttet Zeppelins scene, hvor han varetager produktionsledelse, byggeri af scenografi, teknisk assistance og -afvikling.

Peter har tidligere bl.a. været scenemester på Ålborg Teater i fire år, samt kulturhusleder i "Stubhuset" i Jylland i omkring 7 år.

Lisbeth Meier Billet- & kontormedarbejder

Lisbeth er Zeppelins faste kontor- og billetmedarbejder og tager sig hovedsageligt af billetbestilling og kundeservice.

Lisbeth har tidligere været ansat i forsikringsbranchen og i postvæsnets kundeafdeling.

e-mail: lisbeth@zeppelin.dk

Louise Borcher Petersen Teatersekretær

Louise arbejder med billetadministration, publikumsbetjening samt research- og PR-opgaver. Desuden udarbejder Louise undervisningsmateriale til Zeppelins egne forestillinger.

Louise er uddannet lærer og har arbejdet i den københavnske folkeskole.

e-mail: louise@zeppelin.dk

Tina Kornerup-Bang Værkstedsleder

Værkstedsleder, teatermedarbejder og rekvisitør

Tina er Zeppelins all-round medarbejder. Hun leder teatrets værksted, fremstiller og vedligeholder rekvisitter, står for småreperationer, maling og anden forskønnelse af teatret. Herudover tager Tina imod publikum, står i Kaféen, sælger billetter og gi'r en hånd med på systuen, på kontoret og hvor der ellers er brug for hende.

Tina startede på Zeppelin i august 2007 og har tidligere arbejdet med børn & unge, layout og kommunikation.

e-mail: tina@zeppelin.dk

Rasmus Christner Månsson Teknikerassistent

Rasmus er teatrets allround-medarbejder og assisterer i teatertekniske og huslige opgaver. Han fungerer desuden som scenografibygger og teknisk afvikler.

Pernille Gottschalk-Hansen Systueansvarlig

Pernille har ansvaret for Teatret Zeppelins systue. Under produktionerne er hun beskæftiget med at skabe kostumer i samarbejde med forestillingens kostumier og scenograf, og i forestillingsperioder varetager hun de daglige funktioner på systuen samt vedligehold af kostumer. Under spilleperioder er Pernille desuden tilknyttet teatrets serviceteam og tager sig blandt andet af modtagelse af publikum og vores café.
Pernille er bl.a. uddannet som tekstil-og beklædningsassistent og har tidligere arbejdet på systuerne på bl.a. Nørrebro Teater, Husets Teater og for Hattemageriet hos modist Sabina Trabjerg. Udover at lave kostumer beskæftiger Pernille sig også med SFX- makeup, masker og rekvisitter.

Louise Leth Feldthus ZepZone-medarbejder

Louise er tilknyttet ZepZone, som er Teatret Zeppelins dramaworkshopenhed, og Vesterbro Teaterfestival. Hun fungerer som projektleder på BRYD! - en workshop om normer og kønsidentitet (afvikles i uge 6-2017). Hun medvirker desuden i idéudviklingen af en skitse til en ny dramaworkshop samt indgår i øvrige aktiviteter og events på Zeppelin. Louise læser Teater- og Performancestudier på Københavns Universitet og er i studiepraktik på Teatret Zeppelin.

Trine Lægdsmand Teatermedarbejder og rekvisitørassistent

Trine arbejder på Zeppelins værksted med rekvisitter under produktion og opførelse af en forestilling. Hun har i samarbejde med rekvisitøren udsmykket Teatret med relevant udstilling under forestilling.
Hun tager sig af småreparationer og vedligeholdelse og den daglige drift på teatret, hvor hun er med til at tage imod publikum i spilleperioder.
Trine er uddannet på Designskolen.

Maja Skjoldager Teatermedarbejder og kontorassistent

Maja står klar om formiddagen til at modtage skoleklasser til vores forestillinger. Ellers er hun at finde forskellige steder i huset, hvor hun assisterer med PR, billetsalg, teknik, AD HOC samt daglig drift af huset

Maja er uddannet på Taastrup Teater og har udviklet sine teaterkompetencer ved at være på flere teatre igennem årene.

May Silja Holm PR-assistent

May er freelance PR-medarbejder og indkaldes til udvalgte opgaver.
May har en kandidat i pædagogisk antropologi og har i mange år arbejdet på Dr.Dante/Aveny-T og Det Kongelige Teater, været skribent for diverse magasiner og har sin egen professionelle blog Sydhavnsmor om kultur, sund mad og familieliv.