Zeppelin logo

Medarbejdere

Under produktion af en forestilling har teatret op til 25 personer ansat alt efter produktionens størrelse, hvoraf de fleste er projektansatte for en periode, f.eks. skuespillere, designere, instruktør osv.
Herunder kan du se, hvem der fast er tilknyttet Teatret Zeppelin:

Teatret Zeppelins bestyrelse


Ledelse

Lasse Frank Administrativ leder

Lasse Frank har det overordnede ansvar for teatrets drift, økonomi, administration samt PR og varetager den daglige ledelse af personale og kontorhold. Han har medansvar for teatrets strategi- og organisationsudvikling og står for produktionskoordineringen, herunder det indledende arbejde med teatrets forestillinger og aktiviteter, klarlægning af de økonomiske rammer, sæsonplanlægning, kontraktansættelse af produktionspersonale, gæstespilskontakt mv. Lasse er som teatrets administrative leder også primær kontaktperson for Københavns Kommune (hovedbidragyder) og øvrige myndigheder.

Lasse arbejder desuden som sekretariatsleder på Vesterbro Teaterfestival, er næstformand i bestyrelsen for foreningen Scenekunstens Kommunikation og sidder i SCENIT's følgegruppe af teaterrepræsentanter.

Lasse er uddannet på Københavns Universitet og Aarhus Business College (HHX) og har en cand. mag. i Dansk med profil i Kommunikation og Kultur. Før sin tid på Teatret Zeppelin har han arbejdet med eventkoordinering og -afvikling, kulturformidling, PR, administration samt projektledelse på bl.a. Eventyrteatret, The Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research, Medicinsk Museion, Byudvikling & Events i Københavns Kommune, SNYK - Genreorganisationen for Eksperimenterende Musik og Lydkunst m.fl.

e-mail: lasse@zeppelin.dk

Mie Brandt Kunstnerisk leder

Kunstnerisk leder, auteur, dramatiker og skuespiller

Mie Brandt er kunstnerisk leder af Teatret Zeppelin siden 1998. Som skuespiller debuterede Mie i 1988 på TV i en række børneudsendelser af Thomas Winding. Mie har medvirket i en lang række teaterforestillinger, bl.a. på Teatret Zeppelin, hvor hun senest spillede med i forestillingerne Drengen der fik en hunds hjerte, Under Haadys Skjold, Ronja Røverdatter og 1001 Nat. På Theater La Balance spillede hun Marie i Woyzeck. Mie var en årrække medlem af improvisationsgruppen ”Impro Ensemblet", ledet af filminstruktør Jonas Elmer. Mie har desuden dramatiseret, bearbejdet og oversat en lang række værker til Teatret Zeppelins scene, bl.a. Himmelkarrusellen som fik en Reumertnominering.
e-mail: mie@zeppelin.dk

Mie Brandt - Udvidet CV
Mie Brandt - Værkliste


Ansatte

Katja Neergaard Økonomi- og Billetansvarlig

Louise Borcher Petersen Kommunikationsmedarbejder

Louise arbejder med billetadministration, publikumsbetjening samt research- og PR-opgaver. Desuden udarbejder Louise undervisningsmateriale til Zeppelins egne forestillinger.

Louise er uddannet lærer og har arbejdet i den københavnske folkeskole.

e-mail: louise@zeppelin.dk

Tina Kornerup-Bang Rekvisitør og Værkstedsansvarlig

Værkstedsleder, teatermedarbejder og rekvisitør

Tina er Zeppelins all-round medarbejder. Hun leder teatrets værksted, fremstiller og vedligeholder rekvisitter, står for småreperationer, maling og anden forskønnelse af teatret. Herudover tager Tina imod publikum, står i Kaféen, sælger billetter og gi'r en hånd med på systuen, på kontoret og hvor der ellers er brug for hende.

Tina startede på Zeppelin i august 2007 og har tidligere arbejdet med børn & unge, layout og kommunikation.

e-mail: tina@zeppelin.dk

Peter Edward Rasmussen Produktionsleder og tekniker

Peter er freelancetekniker og fast tilknyttet Zeppelins scene, hvor han varetager en eller flere af følgende opgaver: produktionsledelse, byggeri af scenografi, teknisk assistance, vedligehold af teknik og/eller teknisk afvikling.

Peter har tidligere bl.a. været scenemester på Ålborg Teater i fire år, samt kulturhusleder i "Stubhuset" i Jylland i omkring 7 år. I dag har Peter egen Teater- og Koncertteknikvirksomhed under firmanavnet BOER-Produktion.

Rasmus Christner Månsson Teknikerassistent

Rasmus er teatrets allround-medarbejder og assisterer i teatertekniske og huslige opgaver. Han fungerer desuden som scenografibygger og teknisk afvikler.

Mathilde Bruun PR- og Servicemedarbejder

Christina Hansen Systue- og Servicemedarbejder

Line Busk Stehr Korleder

Line leder Teatret Zeppelins Familiekor på Vesterbro, som er for alle børn fra 7 år og deres voksne - uanset niveau og erfaring. Hun dirigerer koret og spiller klaver til i teatersalen hver tirsdag kl. 18:00.
Line er uddannet korleder og har dirigeret børnerytmik og kor i bl.a. Nairobi, Stockholm og Danmark og har iværksat Luciaoptog for den svenske ambassade i Nairobi. Hun har desuden erfaring som danselærer i Vietnam og som musiklærer i Sveriges folkeskole. Hun har undervist børn i sang og musik fra vuggestueniveau til gymnasieniveau.

Louise Leth Feldthus ZepZone-medarbejder

Louise er tilknyttet ZepZone, som er Teatret Zeppelins dramaworkshopenhed. Hun er tilknyttet 'BRYD! - en workshop om normer og kønsidentitet', som afvikles under den årligt tilbagevendende, landsdækkende kampagne Uge Sex i uge 6. Hun har desuden medvirket i udviklingen af Teatret Zeppelins nyeste dramaworkshop 'Børn har ret - om menneskerettigheder', som hun også er uddannet til at afvikle som workshop-pilot. Louise læser Teater- og Performancestudier på Københavns Universitet.

Viktor Hansen Café- og servicemedarbejder