Zeppelin logo

Medarbejdere

Under produktion af en forestilling har teatret op til 25 personer ansat alt efter produktionens størrelse, hvoraf de fleste er projektansatte for en periode, f.eks. skuespillere, designere, instruktør osv. Se liste over produktionsholdet under de enkelte forestillinger.
Herunder kan du se, hvem der ellers er tilknyttet Teatret Zeppelin:

Teatret Zeppelins bestyrelse


Ledelse

Lasse Frank Administrativ leder

Lasse Frank har det overordnede ansvar for teatrets drift, økonomi, administration samt PR og varetager den daglige ledelse af personale og kontorhold. Han har medansvar for teatrets strategi- og organisationsudvikling og står for produktionskoordineringen, herunder det indledende arbejde med teatrets forestillinger og aktiviteter, klarlægning af de økonomiske rammer, sæsonplanlægning, kontraktansættelse af produktionspersonale, gæstespilskontakt mv. Lasse er som teatrets administrative leder også primær kontaktperson for Københavns Kommune (hovedbidragyder) og øvrige myndigheder.

Lasse arbejder desuden som sekretariatsleder på Vesterbro Teaterfestival, er næstformand i bestyrelsen for foreningen Scenekunstens Kommunikation og sidder i SCENIT's følgegruppe af teaterrepræsentanter.

Lasse er uddannet på Københavns Universitet og Aarhus Business College (HHX) og har en cand. mag. i Dansk med profil i Kommunikation og Kultur. Før sin tid på Teatret Zeppelin har han arbejdet med eventkoordinering og -afvikling, kulturformidling, PR, administration samt projektledelse på bl.a. Eventyrteatret, The Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research, Medicinsk Museion, Byudvikling & Events i Københavns Kommune, SNYK - Genreorganisationen for Eksperimenterende Musik og Lydkunst m.fl.

e-mail: lasse@zeppelin.dk

Mie Brandt Kunstnerisk leder

Kunstnerisk leder, auteur, dramatiker og skuespiller

Mie Brandt er kunstnerisk leder af Teatret Zeppelin siden 1998. Som skuespiller debuterede Mie i 1988 på TV i en række børneudsendelser af Thomas Winding. Mie har medvirket i en lang række teaterforestillinger, bl.a. på Teatret Zeppelin, hvor hun senest spillede med i forestillingerne Drengen der fik en hunds hjerte, Under Haadys Skjold, Ronja Røverdatter og 1001 Nat. På Theater La Balance spillede hun Marie i Woyzeck. Mie var en årrække medlem af improvisationsgruppen ”Impro Ensemblet", ledet af filminstruktør Jonas Elmer. Mie har desuden dramatiseret, bearbejdet og oversat en lang række værker til Teatret Zeppelins scene, bl.a. Himmelkarrusellen som fik en Reumertnominering.
e-mail: mie@zeppelin.dk

Mie Brandt - Udvidet CV
Mie Brandt - Værkliste


Ansatte

Katja Neergaard Økonomi- og Billetansvarlig

Katja er teatrets bogholder med det skarpe overblik. Hun løser opgaver relateret til løn- og billetadministration samt øvrige økonomi-/teateropgaver og besvarer indkomne opkald og mails. Katja har 20 års erfaring med bogholderi og erhvervsøkonomi og holder sig løbende opdateret på området. Hun er desuden uddannet teatertekniker fra Statens Teaterskole med speciale i rekvisitter og special effects.

Louise Borcher Petersen Kommunikationsmedarbejder

Louise arbejder med billetadministration, publikumsbetjening samt research- og PR-opgaver. Desuden udarbejder Louise undervisningsmateriale til Zeppelins egne forestillinger.

Louise er uddannet lærer og har arbejdet i den københavnske folkeskole.

e-mail: louise@zeppelin.dk

Tina Kornerup-Bang Rekvisitør og Værkstedsansvarlig

Teatermedarbejder og rekvisitør med fast tilknytning til teatrets værksted. Tina er Zeppelins allround-medarbejder. Hun fremstiller og vedligeholder rekvisitter, står for småreparationer, maling og anden forskønnelse af teatret, tager imod publikum, betjener Kaféen og gi'r en hånd med på systuen, på kontoret, og hvor der ellers er brug for hende.

Tina startede på Zeppelin i august 2007 og har tidligere arbejdet med børn og unge, layout og kommunikation.

e-mail: tina@zeppelin.dk

Peter Edward Rasmussen Teknisk produktionsleder

Peter er freelancetekniker og hyres ind med tilknytning til Zeppelins scene, hvor han varetager en eller flere af følgende opgaver: produktionsledelse, byggeri af scenografi, teknisk assistance, vedligehold af teknik og/eller teknisk afvikling af forestillinger.

Peter har tidligere bl.a. været scenemester på Ålborg Teater i fire år samt kulturhusleder i "Stubhuset" i Jylland i omkring 7 år. I dag har Peter egen teater- og koncertteknikvirksomhed under firmanavnet BOER-Produktion.

Rasmus Christner Månsson Afvikler og tekniker

Rasmus er freelance teatertekniker og hyres ofte ind til at bistå i opgaver på Teatret Zeppelin relateret til teknisk afvikling, lyddesign, bygning af scenografi, huslige opgaver m.m. Rasmus er uddannet tømrer og teatertekniker med eget firma kaldet Lyd & Teaterteknik.

Camilla Schack PR- og Servicemedarbejder

Camilla arbejder med PR, kommunikation og publikumsbetjening.

Camilla er udannet cand. mag. i Dansk med profil i kulturformidling og litteratur og har startet litteratur- og kulturinitiativer som Skrivegruppen på Dansk og tidsskriftet Saft&Kraft. Desuden har hun tidligere udviklet undervisningsmateriale til teaterforestillinger.

Susanne Kristensen Systue- og Servicemedarbejder

Susanne varetager teatrets systue, hvor hun bl.a. hjælper til med at producere og vedligeholde kostumer til teatrets forestillinger. Desuden er hun en del af teatrets serviceteam, som tager imod publikum og løser diverse opgaver relateret til teateradministration, PR og daglig drift.
Susanne har altid været glad for at sy fantasifulde kostumer til sig selv og andre, og bar dem bl.a. i Jordan, hvor hun har boet i flere år. Hun fik siden en fod indenfor teater og film og medvirkede i amatørteatre i New York, har danset i kostume til private Bar Mitzvah’er, har haft en rolle i den kinesisk/amerikanske film Waiting in Beijing og i en kinesisk tv-serie om Bruce Lee. Susanne har desuden medvirket i reklamer i København, Jordan, Israel og New York. Efter tiden i N.Y. begyndte mange års indlæsning af bøger på dansk og engelsk for NOTA samt voice-overs til reklamer. Hun oversatte/indlæste også børnebøger til skolebrug. Susanne har en BA fra 2000 i ’International Business Communication’, som banede vejen til at undervise i engelsk rundt omkring i Kina, Taiwan og Hong Kong. Susanne ynder at synge og har bl.a. været sopran i kirkekor. I sommers sang hun for en tv-pilot og medvirkede i Enhedslistens klimafilm og i en reklamefilm for Lego.

Line Busk Stehr Korleder

Line leder Teatret Zeppelins Familiekor på Vesterbro, som er for alle børn fra 7 år og deres voksne - uanset niveau og erfaring. Hun dirigerer koret og spiller klaver til i teatersalen hver tirsdag kl. 18:00.
Line er uddannet korleder og har dirigeret børnerytmik og kor i bl.a. Nairobi, Stockholm og Danmark og har iværksat Luciaoptog for den svenske ambassade i Nairobi. Hun har desuden erfaring som danselærer i Vietnam og som musiklærer i Sveriges folkeskole. Hun har undervist børn i sang og musik fra vuggestueniveau til gymnasieniveau.

Louise Leth Feldthus ZepZone-medarbejder

Louise er tilknyttet ZepZone, som er Teatret Zeppelins dramaworkshopenhed. Hun er tilknyttet 'BRYD! - en workshop om normer og kønsidentitet', som afvikles under den årligt tilbagevendende, landsdækkende kampagne Uge Sex i uge 6. Hun har desuden medvirket i udviklingen af Teatret Zeppelins nyeste dramaworkshop 'Børn har ret - om menneskerettigheder', som hun også er uddannet til at afvikle som workshop-pilot. Louise læser Teater- og Performancestudier på Københavns Universitet.

Viktor Hansen Café- og servicemedarbejder

Viktor står i Kaféen på teatret, hvor han betjener gæster og klarer det praktiske i forbindelse med åbning og lukning af teatret til weekendforestillinger. Viktor har desuden også medvirket som scenografibygger på flere af teatrets produktioner.