Zeppelin logo

Historie, virke og vision

Teatret Zeppelin er et charmerende teaterhus i hjertet af Vesterbro. Husets smukke teatersal har siden 1994 lagt gulv til et væld af unikke, medrivende og opfindsomme forestillinger for hele familien. Teatrets opsætninger er forestillinger i fuld størrelse – dvs. med lys, lyd, scenografi og virkemidler som på de større scener, med intimiteten og respekten for publikum holdt i hævd.

Opsætningerne ligger på så højt og anmelderrost et niveau, at de store institutionsteatre landet over har fået seriøst modspil og kamp til stregen.

Teatret Zeppelin skaber tidssvarende og udfordrende nyfortolkninger af store børnebogsklassikere, nyskrevet dramatik eller ukendte værker, der vækker resonans. Vores mål er at give familier og skoleklasser med børn fra 7 år og opefter en anderledes, fælles teateroplevelse i en form og med et indhold, som sår frø til dybere tanker, og som rører os – børn som voksne – inderst inde.

To gange årligt opsætter Teatret Zeppelin egne forestillinger, som typisk spiller mellem 6-9 uger ad gangen. I den øvrige periode gæstespiller andre teatre i vores sal, typisk i 5-10 dage ad gangen, ligesom vi også inviterer til forskellige særarrangementer i løbet af en teatersæson. Se vores kommende forestillinger i vores sæsonoversigt. Du kan også få et overblik over alle vores egenproduktioner igennem tiden i vores forestillingsarkiv.

Udover teatrets egne forestillinger og gæstespil foregår der på Teatret Zeppelin henover året også andre typer arrangementer. F.eks. Zeppelins årligt tilbagevendende julestue den første lørdag i december. Arrangementsprogrammet opdateres løbende, og du kan se de kommende begivenheder under særarrangementer.

Teatret Zeppelin er et lille storbyteater støttet af Københavns Kommune. Med 20 års erfaring som turnerende børneteater åbnede Zeppelin som københavnsk familieteater med egen sal på Valdemarsgade i 1994.

Teatret ledes af kunstnerisk leder Mie Brandt og adm. leder Lasse Frank.

Teatrets bestyrelse består af:

Hannah Karina Mikkelsen
Skuespiller, fakir og Teaterleder af Teatret Masken.

Lene Povlsen
Leder af Service Centre, Switchboard og Administration i Nordea.

Johanne Eggert
Scenograf

Christina Krøll (formand)
Skuespiller, Producent, MPA, Co-Founder af Teaterbilletter.dk/Scenit.dk

Katrine Vadstrup Harder (næstformand)
Studerende – Music Management på Rhythmic Music Conservatory