Zeppelin logo

Mælkebøttereglementet

Fire piger stikker af fra et børnehjem

28. september - 9. november 2019

En sommerdag forlader fire piger det børnehjem, hvor de bor.
De vil skabe deres eget sted – et hjem, hvor de selv bestemmer reglerne. Hverdagen uden voksne er så spændende! Men det viser sig efterhånden at være sværere end forventet at blive enige om alting. Hvad ville en voksen gøre? Det må man ikke spørge om. Regel nr. 1: Du må ikke tænke på din mor og din far!

En dag sker der noget mystisk. En af pigerne forsvinder sporløst. Hvor er hun? Vil hun afsløre deres hemmelige sted? Bid for bid optrevles gåden, alt i mens fantasien får frit spil. Hvem kan man overhovedet stole på? Det begynder at blive besværligt at undvære voksne. Der er ingen at spørge til råds, ingen til at løse stridigheder, og ingen der trøster og tager beslutninger.

Mælkebøttereglementet er en ny forestilling om fire børns længsel efter hjemlighedsfølelse. På trods af vanskelige odds har de en tillid til livet og en ukuelig vilje til at forsøge at vende modstand til medgang.

TEMAER
Hvad er et hjem? / venskab / børnehjem / resiliens / mysterium / overgangen fra barn til voksen

Aldersgruppe: fra minimum 7 år

Varighed: 70 minutter

Teatret Zeppelin skole- og familieforestilling

Manuskript & instruktion Mie Brandt

Scenograf Johanne Eggert

Produktionsleder & bygger Peter Edward Rasmussen

Lyddesigner, bygger & afvikler Rasmus Christner Månsson

Lysdesigner Martin Danielsen Barnung

Kostumier Maria Ipsen

Medvirkende Theresa Hedelund Jensen, Maria la Cour, Rebecca Rønde Kiilerich, Cecilie Josefine Bangsgaard Glæsel (skuespillerelev)