Zeppelin logo

Vesterbro Familiekor

Alletiders mulighed for at synge sammen!
For alle fra 7 år. Der er ingen krav til niveau og erfaring – I skal bare have lyst til at synge og opleve det unikke fællesskab, der opstår under fællessang. Duk op hele eller dele af familien, og mød andre syngende familier i et super samvær! Det foregår i Teatret Zeppelins teatersal – i skiftende scenografier henover året; dvs. sjove, anderledes omgivelser med brandgod akustik. Vi går efter den gode stemning, mens vi under kyndig og glad vejledning fra den professionelle korleder Line Busk Stehr bliver bedre og bedre til at synge sammen. Line dirigerer og spiller klaver, vi synger!

Dette er bydelens eneste familiekor; et splinternyt initiativ med ilddåb den 11. september 2018 – til en yderst stærk intropris!

Hvor og hvornår
Hver tirsdag kl. 18.00-19.00 i hyggelige rammer i Teatret Zeppelins sal på Valdemarsgade 15.
Første gang den 11. september 2018.
De to første gange (11. og 18. sep.) er gratis åben hus-prøver. Kom og prøv det af uden binding.

Om korlederen
Line Busk Stehr er uddannet korleder og har dirigeret børnerytmik og kor i bl.a. Nairobi, Stockholm, Vietnam og Danmark og har iværksat Luciaoptog for den svenske ambassade i Nairobi. Hun har desuden erfaring som flamenco-danselærer i Asien. På Teatret Zeppelin dirigerer hun Vesterbro Familiekor og spiller klaver under fællessang.

Tilmelding og pris
Det koster for en sæson kr. 600,- for voksne og kr. 400,- for børn/unge u. 18 år (2018/19-pris).
Bemærk at prisen er langt under den normale takst for musikskoler og lignende kor.
Sæsonen går fra 11. sep.-14. maj (2018/19)*. I alt 32 gange.
De to første tirsdage i sæsonen er gratis prøvegange.
Tilmeld ved at skrive en mail til mie@zeppelin.dk

*Der er kortime hver tirsdag kl. 18 undtaget disse feriedage:
efterårsferie: Tirsdag den 16. okt. 2018 (uge 42)
juleferie: Tirsdag den 25. dec. 2018 (uge 52)
nytårsdag: tirsdag den 1. jan. 2019 (uge 1)
påskeferie: tirsdag den 16. april 2019 (uge 16)

NB! Vi modtager ikke uledsagede børn i koret. Meningen er, at børn og voksne skal komme sammen og få en fælles oplevelse. Om barnets/børnenes ledsager er mor, far, bedsteforælder, nabo, ven, moster/faster, ældre søster/bror (16 år eller derover) eller andet er til gengæld underordnet. 

Baggrunden for at skabe koret
I København findes der ikke et kor med samme koncept. Vi har ønsket at give børn og voksne en mulighed for at have en fast aktivitet sammen. Initiativtager Mie Brandt, som er Kunstnerisk leder på Teatret Zeppelin, fortæller:  ”Ligesom med vores teaterforestillinger er målet at give børn og voksne en oplevelse, de kan være fælles om. I teatret er man tilskuer, i koret er man udøvende. Det er en aktivitet, der bringer barn og voksen tættere sammen, hvor de ser nye sider af hinanden og lærer hinanden bedre at kende. Jeg husker selv, hvordan jeg som barn elskede, når vi skulle ud og lave noget sammen i familien, især noget kreativt. Samvær omkring en aktivitet er sådan et skønt friskt pust i dagligdagen. Børn og voksne bør lave mere sammen! Vi er så travle og adskilte i hverdagen, så det her er et forsøg på et samlende projekt, der bringer input og glæde med sig.”
Målsætningen er, at koret på sigt skal kunne optræde ved forskellige lejligheder og på den måde bidrage til teatrets kunstneriske ånd.

PRESSE: Pressemeddelelse om koret kan læses og downloades her:  pdf  |  word